Antena Meniu Search
x

Doi tineri, prinși de polițiști în timp ce furau înghețată dintr-o ladă frigorifică

Au pofitit la îngheţată şi era cât pe ce să fie împuşcaţi. Vorbim despre doi tineri din Bucureşti care au spart o ladă frigorifică din faţa unui magazin şi au furat 100 de îngheţate.

Vezi și

 Au pofitit la îngheţată şi era cât pe ce să fie împuşcaţi. Vorbim despre doi tineri din Bucureşti care au spart o ladă frigorifică din faţa unui magazin şi au furat 100 de îngheţate.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum cei doi tineri dau târcoale. Băiatul de 17 ani îşi ascunde chipul în spatele unor ochelari de soare. Când sunt siguri că nimeni nu e prin preajmă, adolescentul se apropie de vitrina frigorifică şi forţează lacătul.

La un moment dat, tânărul de 22 de ani şi-a dat seama că au fost înregistraţi pe camerele de supraveghere. Aşa că s-a gândit să le rupă. Sau măcar să le schimbe unghiul. Nu i-a ieşit.

Le-a aşezat şi mai bine. Nu puteau pleca cu atâtea îngheţate în mână. Aşa că cele 100 de îngheţate au fost puse într-o cutie de carton care era în zonă pe post de coş de gunoi.

Pofta de îngheţată s-a topit repede când un echipaj de poliţie a apărut în zonă şi i-a prins cu prada-n cutie. Deşi nu se mai vede pe camerele de supraveghere, tinerii au rupt-o la fugă.

Poliţiştii au început urmărirea. Pentru că n-au dat semne că vor să se oprească, au tras un foc de armă de avertisment. Aşa l-au prins pe băiatul de 17 ani.

Nu e prima dată când cei doi vor să mănânce îngheţată gratis. Dar acum nu voiau doar un desert, ci şi ceva bani. Tânărul de 22 de ani a reuşit să scape de poliţiti. Oamenii legii spun încă că e doar o chestiune de ore până îl vor prinde. Cei doi complici vor fi cercetati pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri, prinși de polițiști în timp ce furau înghețată dintr-o ladă frigorifică