Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, în cazul copilului terorizat de bărbatul costumat în Moş Nicolae

Poliţiştii s-au autosesizat în cazul copilului terorizat şi lovit cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Nicolae şi a deschis dosar penal.

Poliția din Bistrița Năsăud a deschis dosa penal în cazul copilului terorizat de un bărbat îmbrăcat în Moș Nicolae - Observator

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud s-au autosesizat în cazul copilului terorizat şi ameninţat cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Nicolae şi a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au anunţat, vineri, că s-au autosesizat în cazul copilului terorizat şi ameninţat cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Nicolae şi au identificat persoanele care apar în înregistrarea pe care au primit-o de la autorităţile din Constanţa.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mama copilului a declarat că a vrut doar să-l sperie puţin pe copil pentru a fi mai cuminte la grădiniţă.

“Aşa-i tradiţia la noi aici, în zona asta. Am vrut să îl sperii un pic, Doamne fereşte, că eu sunt mamă singură, îmi cresc singură copilul, am vrut să îl sperii de Moş. Da, recunosc că am greşit un pic. Dar ăsta nu-i un cap de țară”, a spus femeia.

Copilul va urma şedinţe de consiliere psihologică. 

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, citați de News.ro, în data de 6 decembrie, un bărbat din localitatea Tuzla a trimis un mesaj privat către această instituţie, în care era un video în care un copilul era terorizat de un bărbat îmbrăcat în Moş Crăciun.

Bărbatul a mai spus că în prezent se află în străinătate, acolo unde lucrează, iar în înregistrare se află fiul său, care locuieşte împreună cu mama lui în Bistriţa-Năsăud.

În acel filmuleţ se poate observa cum un bărbat costumat în Moş Nicolae terorizează un băiat pe care îl ameninţă cu un băţ. Copilul stă în genunchi şi plânge, iar în camera pare că s-ar afla şi mama acestuia, care vorbeşte cu el în câteva rânduri, fără a interveni însă. 

DGASPC Constanţa a trimis toate informaţiile către autorităţile din Bistriţa-Năsăud, care au deschis o anchetă. Alături de poliție, și Protecția Copilului Bistrița Năsăud investighează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, în cazul copilului terorizat de bărbatul costumat în Moş Nicolae