Antena Meniu Search
x

Dosarele restanțierilor din Galați la plata căldurii si apei calde cântăresc o tonă şi jumătate

O tonă şi jumătate! Atât cântăresc dosarele gălăţenilor care nu şi-au mai plătit de ani buni căldura şi apa caldă.

Vezi și

 O tonă şi jumătate! Atât cântăresc dosarele gălăţenilor care nu şi-au mai plătit de ani buni căldura şi apa caldă. Sumele neplătite se ridică la aproape 800 de milioane de lei.

Angajaţii societăţii de distribuţie au stivuit grămezile de hârtie chiar şi în sala de protocol, dar în curând dosarele îi vor da afară din clădire. La propriu. Zecii de mii de coli de hartie, mii de dosare cu şină şi facturi neplătite chiar şi din anii 90.

Aşa arată dosarele întocmite pentru judecată de către societatea Apaterm. Sunt atât de multe, încât angajaţii serviciului juridic nu prea mai au unde să muncească. Cam de pe vremea lui. Ştefan cel Mare. Fiecare dosar înseamnă o restanţă la plată de trei luni. În timp, mii de familii şi asociaţii de bloc au ajuns la proces.

Suma reprezintă costul căldurii şi apei calde pentru trei ani pentru tot oraşul la un loc. Unii gălăţeni au avut surpriza să constate că administratorul a fugit cu banii asociaţiei, iar oamenii sunt acum buni de plată deşi şi-au achitat întreţinerea.

Locatarii din acest bloc au fost păgubiţi astfel cu 700 de mii de lei. Din vina lor sau a altora aproape cinci mii familii vor ajunge în curând pe drumuri. Executorii le vor vinde casele ca să recupereze datoriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dosarele restanțierilor din Galați la plata căldurii si apei calde cântăresc o tonă şi jumătate