Antena Meniu Search
x

Dosarul "Valiza" a fost din nou amanat!

Gigi Becali a venit la Inalta Curte, disperat sa inchida dosarul Valiza, care-l plimba de cinci ani prin tribunal

Vezi și

Patru ani dupa gratii cer procurorii pentru Gigi Becali in Dosarul Valiza. Dimineata, patronul Stelei era insa convins ca nu va primi nicio pedeapsa la Inalta Curte. “E vorba aici ca eu vreau banii, pe care mi-i tin de cinci ani, nu e vorba de achitare. Achitarea este terminata”, a spus parlamentarul.

Gigi si magistratii s-au intalnit in doua reprize. La pauza, Becali a plecat de la Curte la Palat cu gandul la cei 1.700.000 de euro care i-au fost confiscati in 2008. Ar lasa de la el 400.000- dobanda. ”Am la mine, la Palat, teancuri si teancuri, abia astept sa scap de citatii, de teancuri si de procese, nu ma mai intereseaza”, a explicat Gigi Becali.

Abia ce a primit trei ani cu suspendare in dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina, dar nu se leapada de cele sfinte.

Fotbalul il tot plimba pe Becali de cinci ani prin tribunale. Valiza cu bani de la Cluj trebuia sa ii premieze pe jucatorii care ar fi ajutat-o pe Steaua sa ia titlul. Acum, echipa lui Gigi e aproape campioana, iar Becali e pregatit sa le faca arogante rivalilor dinamovisti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dosarul "Valiza" a fost din nou amanat!