Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Satu Mare: Două surori şi copiii lor au murit, după ce maşina lor a fost lovită de un şofer care a pierdut controlul volanului

Două surori şi copiii lor, de 5 şi 18 ani, au murit împreună într-un accident terifiant! Pe un drum din judeţul Satu Mare, maşina lor a fost izbită în plin de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Vezi și

Două surori şi copiii lor, de 5 şi 18 ani, au murit împreună într-un accident terifiant! Pe un drum din judeţul Satu Mare, maşina lor a fost izbită în plin de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Ar fi încercat să evite un obstacol pe stradă, după care a pierdut controlul volanului.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de puternic, încât ambele au fost aruncate în şanţ.

Femeile şi copiii lor şi-au pierdut viaţa, iar şoferul vinovat este internat în spital, dar medicii nu-i dau mari şanse se supravieţuire.

Ambulanţe şi maşini de descarcerare au gonit pe drumul care leagă localităţile Livada şi Negreşti-Oaş. Când au ajuns, au dat peste o imagine cumplită.

Într-una din maşini, doar un copil de 5 ani mai avea semne vitale. Dar era în stop cardiorespirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă n-au avut nicio putere în faţa morţii.

La volan era chiar mama băiatului de 5 ani. Venea din Ungaria, iar în maşină - în afara copilului - mai erau sora ei şi fiul acesteia, în vârstă de 18 ani.

Tragedia s-a produs la doar câţiva kilometri până să ajungă acasă. 

Şoferul care a provocat tragedia a fost scos în viaţă din epava maşinii şi transportat la spital, dar starea lui este extrem de gravă.

Potrivit martorilor, tânărul din Bistriţa- Năsăud ar fi încercat să evite un obstacol din drum. A pierdut, însă, vehiculul de sub control şi a intrat în maşina în care se aflau cele 4 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit la Satu Mare: Două surori şi copiii lor au murit, după ce maşina lor a fost lovită de un şofer care a pierdut controlul volanului