Antena Meniu Search
x

Video "Dracula Dog Show", un spectacol pentru iubitorii de animale, în Târgu Mureş. Sute de câini din 40 de ţări au defilat cu mândrie

Sute de câini din 40 de ţări au defilat cu mândrie prin faţa a sute de spectatori, la Târgu Mureş, la "Dracula Dog Show", cea mai mare expoziţie canină din România. Aranjaţi, coafaţi, dar şi determinaţi, patrupezii s-au pregătit pentru competiţie de la primele ore ale dimineţii. Iubitorii de câini au venit în numar mare şi au putut admira peste 200 de rase canine, dar şi pe cei mai mari campioni ai acestor concursuri. 

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 09:49

Vezi și

Expoziţiile canine de la "Dracula Dog Show" marchează împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş.

Zsolt Lokodi - organizator: Suntem foarte bucuroşi pentru că am reuşit, ca şi număr de participanţi să ne ridicăm pe primul loc în România. Peste 900 de câini înscrişi în 6 expoziţii. Zilnic se derulează 1400 de arbitraje. 

Iubitorii de animale au putut admira peste 200 de rase canine

Concurenţi din toate colţurile lumii şi-au pregătit minuţios blănoşii pentru a-i impresiona atât pe juraţi, cât şi pe spectatori.

Concurentă: Suntem din Norvegia. Am fost la câteva show-uri în Macedonia, Muntenegru şi Croaţia. Aceasta este ultima oprire înainte de a ne întoarce acasă, în Norvegia. 

Concurentă: Bullmastiff, tigrat, cu brindle. E dintr-o canisă foarte titrată din Europa. Suntem foarte bucuroşi că îl avem. Sunt foarte, foarte cuminţi, chiar dacă par agresivi. Iubesc foarte mult copiii, sunt câini de familie, de apartament. 

După lăsarea serii, printre fachiri şi dansatori şi-a făcut apariţia şi Contele Dracula, care a desemnat câştigătorii competiţiei.

Sanna Vartiainen - câştigătoare: Venim din Finlanda şi el este Max. Max are 3 ani, rasa American Cocker Spaniel. Concurăm pentru prima dată în România. 

Câinii vor defila şi astăzi la Târgu Mureş, unde va fi ales câştigătorul expoziţiei "Transilvania Dog Show" .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Dracula Dog Show", un spectacol pentru iubitorii de animale, în Târgu Mureş. Sute de câini din 40 de ţări au defilat cu mândrie