Antena Meniu Search
x

Dragobete 2023. 20 de idei de mesaje și urări pentru persoana iubită

Declarații de dragoste și mesaje inedite pentru persoana iubită de Dragobete 2023. Cele mai frumoase mesaje de dragobete te vor ajuta să-ți surprinzi persoana iubită într-o zi specială. Orice gest de iubire trebuie să vină alături de un mesaj de dragobete. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 07:35

Dragobete 2023. 20 de idei de mesaje și urări pentru persoana iubită
Dragobete 2023. 20 de idei de mesaje și urări pentru persoana iubită - Profimedia

Dragobetele reprezintă sărbătoare a fertilităţii, pusă sub semnul unei zeităţi mitice, dar și ziua constituirii perechilor, atât pentru păsări, cât şi pentru oameni. Pe 24 februarie, românii celebrează iubirea, în toate formele ei. Orice gest de iubire, fie o floare sau un cadou, trebuie să vină alături de un mesaj de dragobete. Dacă nu ai inspirație și vrei să-i mărturisești persoanei iubite sentimentele tale, îți prezentăm câteva mesaje și declarații de dragoste, care te pot ajuta.

Cele mai frumoase mesaje pentru Dragobete 2023

"Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc românește de Dragobete!".

"Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc".

Pe acelaşi subiect

"Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea".

"Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine. Dacă dragostea ar putea fi evitată doar inchizand ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndragostit de tine".

"Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine".

"Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez".

"Mai frumoase decât toate minunile din lume sunt doar ochii tăi magici! Îți urez să rămâi pentru totdeauna la fel de blândă, cu zâmbetul tău radiant, captivându-mi ochii calzi. Fericirea să-ți fie ca o soră de sânge, destinul să te iubească și să-ți dea căldură și numai bine".

"Opt litere, două cuvinte, un singur înțeles: Te Iubesc!".

"Engleză nu vorbesc… Franceză nu cunosc…Dar știu cuvântul romanesc să îți spun un sincer „Te iubesc".

"Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea".

Urări pentru persoana iubită de Dragobete

"Te-am iubit ieri și te iubesc azi. Îmi faci inima fericită și sufletul meu arde de dorința pentru tine. Felicitări de Dragobete!".

"Ești cineva pe care îl ador absolut, sunt uimită de fiecare zi petrecută cu tine și le voi prețui pentru totdeauna. Îmi place să îmi petrec Dragobetele alături de bărbatul care îmi face inima să se înalțe cu libertate și plină de dragoste spre cer".

"Dragobetele este o sărbătoare nebună pentru cei care nu sunt îndrăgostiți, dar când ai găsit fata potrivită, întotdeauna faci din fiecare zi una specială".

"Nicio piatră prețioasă nu s-ar putea compara cu frumusețea ta. Ești cel mai important lucru din viața mea".

"Felicitări de Dragobete pentru iubitul meu care trăiește departe. Îți trimit cadouri pentru a sărbători ziua dragostei alături de cei dragi și a o face memorabilă".

"În această zi de Dragobete, sper ca relația noastră să ne prezinte pentru totdeauna momentele fructuoase de unire. Te iubesc!".

"De Dragobete, îmi doresc ca această distanță să se termine curând și să ne întâlnim pentru a rămâne împreună pentru totdeauna".

"Sunt atât de fericită să sărbătoresc Dragobetele cu tine. Nu-ți cer nimic altceva decât să mă însoțești toată ziua".

"Iubitul meu dulce și frumos! Îți trimit această ciocolată, astfel încât să putem sărbători împreună dulceața dragostei noastre în această zi specială".

"Dragostea mea, ziua în care te-am cunoscut va fi întotdeauna cea mai fericită zi a mea. Te voi prețui pentru totdeauna. Felicitări de Dragobete!".

Ce semnificație are sărbătoarea Dragobetelui

Sărbătoarea de Dragobete se celebrează pe 24 februarie, în apropierea zilelor Baba Dochia și a echinocțiului de primăvară. În tradițiile populare se spune că băiatul Babei Dochia, Dragobete, este echivalentul sărbătorii de Sfântul Valentin și simbolizează sărbătoarea dragostei în tradițiile românești. Sărbătoarea de Dragobete marchează începutul primăverii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dragobete 2023. 20 de idei de mesaje și urări pentru persoana iubită