Antena Meniu Search
x

DRAMA unei fete de 16 ani, victima unui lung şir de ERORI MEDICALE. Florentina a învins CANCERUL, dar riscă să-şi piardă piciorul!

Florentina Doagă are doar 16 ani, dar a demonstrat că este o luptătoare. După ce a învins una dintre cele mai dureroase forme de cancer, cel osos, fata este la un pas de a-şi pierde piciorul din cauza unui lung şir de erori medicale.

Florentina Doagă are doar 16 ani, dar a demonstrat că este o luptătoare. După ce a învins una dintre cele mai dureroase forme de cancer, cel osos, fata este la un pas de a-şi pierde piciorul din cauza unui lung şir de erori medicale.

Totul a început în luna noiembrie a anului 2014, când Florentina a avut dureri mari la picior. Acesta i se inflamase şi o împiedica să mai meargă. După mai multe radiografii şi RMN, rezultatele au scos la iveală o veste cutremurătoare: crescuse o formaţiune tumorală malignă pe tibia dreaptă, maladie cunoscută sub numele de Osteosarcom osteogenic.

În perioada decembrie 2014 – martie 2015, Florentina a urmat un tratament sever cu citostatice, iar în 25 martie, i s-a implantat o proteză. După numai câteva zile, a apărut o infecţie puternică, semn că organismul nu accepta proteza. Potrivit vocea-olteniei.ro, au urmat alte 3 operaţii, eşuate şi ele, iar ultima soluţie a medicilor români a fost amputarea.

Pe acelaşi subiect

Florentina nu a acceptat această soluţie şi a cerut o altă opinie medicală, tocmai în Italia. 

A fost la control la Spitalul Rizzoli din Bologna, iar medicii italieni i-au spus că este victima unui şir de erori medicale, copila având un şoc puternic când a aflat că îi lipseşte rotula, iar nervii din acea zonă sunt grav afectaţi. 

Cu toate acestea, doctorul De Paolis Massimiliano a estimat că există 90% şanse ca piciorul ei să fie salvat, însă proteza costă 20.000 de Euro, mult peste posibilităţile familiei.

Fetiţa nu şi-a pierdut speranţa şi a apelat la sprijinul Asociaţiei “Salvează o inimă” pentru a o ajuta cu strângerea fondurilor necesare.

Până în prezent s-au strâns peste 12.000 de Euro din suma totală.

Cum o putem ajuta pe Florentina să-şi salveze piciorul?

Florentina are acum nevoie de noi mai mult ca oricând, deoarece nu vrea să-şi piardă piciorul la o vârstă atât de fragedă şi mai ales din cauza unor grave erori medicale.

Donaţiile se pot face prin transmiterea unui SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “FLORENTINA” sau prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » DRAMA unei fete de 16 ani, victima unui lung şir de ERORI MEDICALE. Florentina a învins CANCERUL, dar riscă să-şi piardă piciorul!