Antena Meniu Search
x

Dronele, transportul viitorului, pentru iubitorii aparatelor de zbor radiocomandate

E o chestiune de câţiva ani până când drumurile vor fi invadate de maşini autonome, iar văzduhul va fi plin de aparate de zbor pentru unul sau doi pasageri. Aşa arată viitorul deloc îndepărtat, pentru iubitorii aparatelor de zbor radiocomandate.

Vezi și

E o chestiune de câţiva ani până când drumurile vor fi invadate de maşini autonome, iar văzduhul va fi plin de aparate de zbor pentru unul sau doi pasageri. Aşa arată viitorul deloc îndepărtat, pentru iubitorii aparatelor de zbor radiocomandate. Aceştia s-au întâlnit pe Aerodromul din Târgu Mureş, la Festivalul Dronelor, ca să le împărtăşească şi altora pasiunea lor. Una deloc ieftină, după cum chiar ei recunosc. Astfel de "jucării de oameni mari" ajung să coste până la cinci mii de euro.

Planoarele, elicopterele electrice sau avioanele termice reprezintă viitorul - spun pasionaţii - chiar dacă, pentru unii, ele ar putea părea acum doar nişte jucării.

Peste 30 de aparate de zbor cu telecomandă au împânzit cerul la Târgu Mureş. Piloţi au venit din toată Transilvania, dar şi de la sute de kilometri distanţă, din Capitală.

Sunt modele care ajung să coste cât o maşină. Aşa se face că unii şi le construiesc singuri.

Spectacolul de pe cer, acrobaţiile şi demonstraţiile de îndemânare ale piloţilor au atras sute de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dronele, transportul viitorului, pentru iubitorii aparatelor de zbor radiocomandate