Antena Meniu Search
x

Grav accident la Timişoara. 5 tineri au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina, de mai multe ori

Vezi și

Drumul spre facultate, la Timişoara, s-a terminat la spital pentru mai mulţi tineri din Gorj. Pe centura Lugojului, maşina în care se aflau a ajuns pe câmpul de la marginea şoselei după ce şoferul nu ar fi adaptat viteza. Autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori astfel că a fost nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru ca victimele să fie scoase dintre fiarele contorsionate.

Patru dintre cei 5 pasageri au fost transportaţi la Urgenţe cu răni grave şi au rămas internaţi. O colegă de-a lor a scăpat, ca prin minune, din accident, doar cu câteva zgârieturi. 

Soferul autoturismului nu a observat sensul giratoriu si s-a izbit in constructia neiluminata. Dupa impact, BMW-ul a iesit de pe carosabil si s-a dat peste cap de mai multe ori, ajungand pe campul de pe marginea soselei.

Mai multe echipaje de Ambulanta si unul SMURD si un echipaj de descarcerare de la Pompieri s-au deplasat la fata locului si au scos victimele din interiorul masinii. Soferul era in stare de inconstienta, iar o pasagera a fost ranita grav.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Grav accident la Timişoara. 5 tineri au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina, de mai multe ori