Antena Meniu Search
x

Video Dubă plină cu rapiță, mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Șoferul și pasagerul au coborât desculți din mașină

O dubă plină cu rapiță a fost mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Circulația a fost complet blocată peste o jumătate de oră pentru că a luat foc iarba de pe ambele părți ale drumului național.

de Paul Nanian

la 14.07.2021, 08:35

Vezi și

DN52, între Alexandria și Furculești, a fost scena unui incendiu care se putea extinde inclusiv la culturi, marți. O dubiță care transporta rapița s-a aprins din senin, din mers, iar cei doi tineri aflați înăuntru au coborât desculți din ea.

Flăcările amenințau culturile

Flăcările au mistuit rapid mașina și s-au extins pana la iarba de pe ambele părți ale drumului, iar toată intervenția a fost dificilă întrucât conținutul dubei continua să se reaprindă, întrucât rapița conține ulei din care se face inclusiv combustibil. Din fericire, nu au existat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dubă plină cu rapiță, mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Șoferul și pasagerul au coborât desculți din mașină