Antena Meniu Search
x

Video Dubă plină cu rapiță, mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Șoferul și pasagerul au coborât desculți din mașină

O dubă plină cu rapiță a fost mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Circulația a fost complet blocată peste o jumătate de oră pentru că a luat foc iarba de pe ambele părți ale drumului național.

De Paul Nanian la 14.07.2021, 08:35
Vezi și

DN52, între Alexandria și Furculești, a fost scena unui incendiu care se putea extinde inclusiv la culturi, marți. O dubiță care transporta rapița s-a aprins din senin, din mers, iar cei doi tineri aflați înăuntru au coborât desculți din ea.

Flăcările amenințau culturile

Flăcările au mistuit rapid mașina și s-au extins pana la iarba de pe ambele părți ale drumului, iar toată intervenția a fost dificilă întrucât conținutul dubei continua să se reaprindă, întrucât rapița conține ulei din care se face inclusiv combustibil. Din fericire, nu au existat victime.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Dubă plină cu rapiță, mistuită de flăcări între Alexandria și Turnu Măgurele. Șoferul și pasagerul au coborât desculți din mașină