Antena Meniu Search
x

Dumitru Dragomir ar fi primit peste trei milioane de euro din partea RCS-RDS

Firma care a cumparat drepturile de televizare ale meciurilor din prima liga nu a platit doar spectacolul dar si pe presedintele Ligii Profesioniste. Dumitru Dragomir ar fi primit peste trei milioane de euro din partea RCS-RDS

Vezi și

N-au vazut. Si habar n-au avut presedintii de cluburi din divizia A ce a facut seful Ligii in ultimii ani. Si cum RCS-RDS, aceeasi firma care a castigat drepturile tv in 2009, a ajuns sa pompeze, pe hartie, 1,7 milioane de euro in afacerile personale ale lui Mitica. Mai exact, in complexul luxos al salilor de evenimente din vecinatatea Palatului Parlamentului. “A existat, sigur, a existat mai mult", a declarat Mitica Dragomir.

Mai mult inseamna 3 ,5 milioane de euro. Fara nicio obligatie din partea lui Dumitru Dragomir si fara nicio pretentie din cea a investitorilor, asa cum a iesit la iveala in urma unei anchete a Grupului de Investigatii Politice. “Sunt bani albi, se bate in piept nea Mitica. Bani denumiti insa altfel de catre cel care a semnat pentru ei, in discutiile interceptate de DNA”, sustine Mugur Ciuvica.

Chiar nevinovat nu-l cred insa nici macar presedintii cluburilor la al caror bine vegheaza cel numit Don Corleone, de 20 de ani. “Eu vreau sa spun doar ca suma de 1,7 e periculoasa si in Cazul Valiza a fost”, a declarat Iuliu Muresan.

Este un contract pe care multi il vad inclus in "comisionul" pe care Dragomir s-a plans ca nu l-a incasat la cedarea drepturilor de televizare catre RCS-RDS. “Nu-i normal. S-a si creat o atmosfera in jurul acestui lucru, transformandu-se semnarea unui contract ca un mare favor pentru cluburi”, spune si Vasile Siman.

“Dragomir a premeditat totul. De fapt, el dintotdeauna cand a dat drepturile tv sau in activitatea Ligii Profesioniste, a avut asemenea operatiuni. De fapt, si la Federatie fac acelasi lucru. Ei tot timpul asta fac, capuseaza fotbalul”, este de parere Adrian Mititelu.

Iar unii sunt convinsi ca procurorii au destule informatii. Si vor deschide in curand un nou dosar in fotbalul romanesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dumitru Dragomir ar fi primit peste trei milioane de euro din partea RCS-RDS