Antena Meniu Search
x

Un bolid, în care erau trei tineri, s-a zdrobit de un zid de beton!

Trei tineri au trecut pe lângă moarte azi-noapte cu o maşină de zeci de mii de euro.

Vezi și

Proprietarul băuse prea mult şi l-a rugat pe un prieten să-i conducă maşina. Acesta, povestesc martorii, a început să facă slalom printre celelalte maşini până când a intrat într-un gard de beton. Bolidul s-a răsturnat apoi în afara şoselei.

E o minune că cei trei tineri din maşină trăiesc, spun medicii. Cu greu îţi poţi da seama că această grămadă de fiare era în urmă cu câteva minute un bolid. Tot în urmă cu câteva minute tânărul de la volan a crezut că este pilot de curse.

Voia să ajungă în Bucureşti. Proprietarul maşinii l-a rugat să-l ducă acolo. El băuse prea mult şi nu mai putea conduce. Cu ei s-a urcat în maşină şi o tânără. Cursa lor s-a terminat după ce au ieşit din Otopeni.

Maşina s-a izbit atât de tare de un zid de beton încât motorul a sărit la câţiva metri depărtare.

Proprietarul maşinii a ieşit pe picioarele sale din maşină. Prietenul său de la volan şi tânăra de pe bancheta din spate au rămas blocaţi între fiare.

Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit pompierii să-i elibereze pe cei doi tineri din maşină. Fata era în comă când au scos-o pompierii.

Tânăra a fost transportată la spitalul Elias, iar cei doi bărbaţi au ajuns la Floreasca. Oamenii legii trebuie să stabilească acum din ce cauză s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un bolid, în care erau trei tineri, s-a zdrobit de un zid de beton!