Antena Meniu Search
x

Onoruri militare, revoltă şi durere la înmormântarea poliţistului ucis în Suceava: "Nu i-a dat nicio şansă să se apere. Ne-a şocat pe toţi"

Durere dar şi revoltă între colegii poliţistului din Suceava ucis cu zeci de lovituri de cuţit. Subinspectorul Sorin Vezeteu NU a avut nici măcar o staţie prin care să ceară ajutor când a fost atacat. Ieri, a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare. Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a fost prezentă la înmormântare. În biserică, un poliţist a ţinut să spună câteva cuvinte

Vezi și

Durere şi revoltă între colegii poliţistului ucis în Suceava. Subinspectorul Sorin Vezeteu nu a avut nici măcar o staţie prin care să ceară ajutor când a fost atacat. Ieri, a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare. Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a fost prezentă la înmormântare. În biserică, un poliţist a ţinut să spună câteva cuvinte. 

Onoruri militare dar şi revoltă şi durere la înmormântarea poliţistului Sorin Vezeteu. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, în zgomotele asurzitoare făcute de sirenele maşinilor de poliţie. 

Subinspectorul a fost înmormântat în localitatea natală Dumbrăveni. Pentru colegii lui a fost cea mai grea misiune. Să-l conducă pe ultimul drum. 

"A fost şi ghinion, se putea întâmpla oricui. Nu i-a dat nicio şansă să se apere. Ne-a şocat pe toţi să vedem aşa ceva, mai ales filmuleţul ăla violent cu el întins pe ciment", a spus un coleg.

Pe acelaşi subiect

În acelaşi timp, în faţa secţiilor de poliţie din toată ţara se derulau momente emoţionante. Cu sirenele pornite, poliţiştii au păstrat un minut de reculegere pentru Sorin. 

Subinspectorul a fost ucis pe peronul gării din Burdujeni. Criminalul avea, se pare, o problemă cu poliţştii şi l-a ales pe el, la întâmplare. Sorin Vezeteu nu a avut nici măcar staţie prin care să ceară ajutor.  Este al doilea poliţist ucis anul acesta.

 La slujba de înmormântare a venit şi Ministrul Afacerilor Interne. Un poliţist a implorat-o, în biserică, să ia măsuri.

"Doamna ministru, vă implor, ajutaţi-ne să nu mai fim subinsinspectori post-mortem. Am un copil de 1 an şi ceva. Va implor, până vă terminaţi mandatul, coborâţi în stradă. Eu mi-am văzut copilul acasă, el nu", a spus bărbatul.

Ministrul de Interne a promis că în viitorul apropiat vor fi luate măsuri.

"Gândim ca în perioada apropiată, poliţiştii să fie dotaţi cu minimul din ce putem. Mă refer la veste anti-înjunghiere", a spus Carmen Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Onoruri militare, revoltă şi durere la înmormântarea poliţistului ucis în Suceava: "Nu i-a dat nicio şansă să se apere. Ne-a şocat pe toţi"