Antena Meniu Search
x

E distracţie de zile mari la Cluj Napoca. La Oktoberfest! Organizatorii festivalului promit că berea şi preparatele nemţeşti nu vor lipsi din peisaj, dar au pregătit şi alte suprize

Aflat deja la cea de a şasea ediţie, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane a început la Cluj, cu bere adusă direct din Stuttgart.

Vezi și

Aflat deja la cea de a şasea ediţie, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane a început la Cluj, cu bere adusă direct din Stuttgart, muzică bavareză, dar şi mâncare nemţească.

Anca Dinu, organizatorul eveimentului: "E deja o tradiţie, începem bineînţeles cu butoiul de bere, celebrul butoi, cepul dat de primar, apoi dăm drumul la distracţie cu formaţii bavareze, o ţinem aşa trei zile şi trei nopţi."

Startul a fost dat aşa cum clujenii sunt obişnuiţi, iar primarul se declară deja un specialist în ale berii. Ba chiar îşi doreşte să ajungă un model pe... Internet!

Emil Boc, primarul oraşului: "A ieşit bine deschiderea festivalului, sper să puneţi pe Youtube ca să fie model, cum se dă un cep la butoi. Sunt modest acum, în sensul că sunt bucuros, Mă bucur că am avut ocazia să fiu alături alături de ambasadorul Germaniei la Bucureşti, ambasadorul României la Berlin."

Petrecerea a început, iar distracţia e ca la ea acasă în Piaţa Unirii din oraş!

În fiecare zi, în cadrul festivalului vor fi organizate concursuri şi tombole cu premii. Însă, cea mai mare surpriză va fi concursul Miss Herbstfest pentru care înscrierile se fac pe loc, iar jurizarea on-line. Bineînţeles, câştigătoarele vor primi cele mai năstruşnice cadouri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » E distracţie de zile mari la Cluj Napoca. La Oktoberfest! Organizatorii festivalului promit că berea şi preparatele nemţeşti nu vor lipsi din peisaj, dar au pregătit şi alte suprize