Antena Meniu Search
x

E karatist, dar asta nu-l împiedică să construiască avioane! Un bărbat din Vâlcea a făcut din aeromodelism o adevărată artă

Un bărbat din Vâlcea a făcut din aeromodelism o adevărată artă. A creat până acum, la scară mică, zeci de avioane.

Vezi și

Un bărbat din Vâlcea a făcut din aeromodelism o adevărată artă. A creat până acum, la scară mică, zeci de avioane. Cel mai recent are şi un nume de impact: "Bruce Lee".

E invenţia unui bărbat pasionat de aeromodelism. Liviu a terminat o facultate în domeniul aviatic, ba chiar a lucrat în câteva fabrici care construiau vehiculele aeriene. Iar acum, îşi creează propriile aparate, într-o versiune mai mică. 

Liviu Bădescu: "Avioane dinastea fac exact unul mare. Este echipat cu o pompă de fum, care este foarte mult folosită în acrobaţie şi în zborurile demonstrative."

În plus, îndeplineşte toate cerinţele unui avion adevărat. 

Liviu Bădescu: "Este dotat cu giroscoape în 3 axe, care ajută la zborul pe un vânt foarte ridicat şi la aterizări. Deci aşa mic cum îl vedeţi, el are nişte capabilităţi foarte ridicate."

Inginerul a făcut din pasiunea sa o artă, pentru care munceşte zi de zi. Îşi caută mereu cele mai bune piese, ba unele le construieşte chiar el. Iar rezultatul îl prezintă şi prietenilor. 

Bruce Lee nu e singurul avion ieşit din mâinile lui Liviu. A mai construit alte câteva zeci. Ba chiar a cumpărat şi un teren pe care l-a transformat în pistă de încercare pentru invenţiile sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » E karatist, dar asta nu-l împiedică să construiască avioane! Un bărbat din Vâlcea a făcut din aeromodelism o adevărată artă