O nouă reţetă de bere câştigă tot mai mulţi fani! E naturală, fără niciun fel de enzime şi cu un gust diferit
Este vorba de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Cererea e mare, aşa că micile afaceri sunt în floare.
Este vorba de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Şi pentru că cererea e mare, micile afaceri sunt în floare. Care e însă secretul gustului amărui, ne-au spus chiar producătorii, prezenţi la festivalul de la Cluj. Acolo unde vedeta a fost, evident, berea artizanală.
La prima vedere, pare o bere ca toate celelalte. Dar, dacă e să gustăm, vom da peste o aromă diferită de cea cu care suntem obişnuiţi în comerţ.
Un gust care vine dintr-o reţetă tradiţională, urmată cu sfinţenie. Şi în care producătorii nu adaugă nimic artificial.
LEONARD MIHOC, producator bere:
- Băutura tot mai consumată de români. Vânzările au crescut cu 15% anul trecut: "În ultimii 5 ani s-a dublat"
- Măsură electorală înainte de alegeri. Premierul Australiei a promis că nu va creşte taxele la bere
- Palatul Cotroceni s-a transformat într-un oraş al tehnologiei. STS şi-a prezentat echipamentele celor prezenţi
- 27 aprilie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- Duminica Tomii. Tradiţii şi obiceiuri importante, în prima duminică de după Paşte
Malţ, hamei, drojdie şi apă. Dar şi multă măiestrie. Bere făcută, în primul rând, cu suflet, ingrediente naturale, fermentată cum trebuie şi făcută doar de o mână de oameni. Nu e făcută la nivel industrial.
O mână de oameni cărora, mai presus de profit, le pasă de ceea ce beau clienţii. Şi sunt din ce în ce mai cerute de consumatori.
O alternativă care face ca micile afaceri cu bere artizanală să se tot înmulţească de la an la an.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰
Fii primul care comentează