O nouă reţetă de bere câştigă tot mai mulţi fani! E naturală, fără niciun fel de enzime şi cu un gust diferit
Este vorba de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Cererea e mare, aşa că micile afaceri sunt în floare.
Este vorba de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Şi pentru că cererea e mare, micile afaceri sunt în floare. Care e însă secretul gustului amărui, ne-au spus chiar producătorii, prezenţi la festivalul de la Cluj. Acolo unde vedeta a fost, evident, berea artizanală.
La prima vedere, pare o bere ca toate celelalte. Dar, dacă e să gustăm, vom da peste o aromă diferită de cea cu care suntem obişnuiţi în comerţ.
Un gust care vine dintr-o reţetă tradiţională, urmată cu sfinţenie. Şi în care producătorii nu adaugă nimic artificial.
LEONARD MIHOC, producator bere:
Malţ, hamei, drojdie şi apă. Dar şi multă măiestrie. Bere făcută, în primul rând, cu suflet, ingrediente naturale, fermentată cum trebuie şi făcută doar de o mână de oameni. Nu e făcută la nivel industrial.
O mână de oameni cărora, mai presus de profit, le pasă de ceea ce beau clienţii. Şi sunt din ce în ce mai cerute de consumatori.
O alternativă care face ca micile afaceri cu bere artizanală să se tot înmulţească de la an la an.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰