Antena Meniu Search
x

Ea este tânăra de 19 ani care s-a spânzurat la Temeşeşti. Mesajul care dezvăluie motivul sinuciderii Ionelei a fost postat pe facebook

Ea este tânăra de 19 ani care s-a spânzurat la Temeşeşti. Mesajul care dezvăluie motivul sinuciderii Ionelei a fost postat pe facebook.

Ea este tânăra de 19 ani care s-a spânzurat la Temeşeşti. Mesajul care dezvăluie motivul sinuciderii Ionelei a fost postat pe facebook.

Fata, elevă în clasa a 12-a la Liceul din Săvârşin, ar fi trebuit să fie la şcoală miercuri  de dimineaţă. Locuia în Temeşeşti cu mama vitregă, în vreme ce tatăl şofer de TIR, era plecat în cursă. Mama vitregă a fos tinternată în spital şi s-a întors acasă după prânz. A găsit-o pe Ionela atârnând de un ştreang improvizat pe terasa casei.

"Din păcate, în momentul în care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare că tânăra a recurs la acest gest cu multe ore înainte să fie găsită deoarece era cianotică, cu rigiditate instalată. A fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad", a declarat pentru presa locală dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Ionela nu a lăsat prea multe indicii legte de gestul extrem la care a recurs. Pe pagina de pe reţeaua de socializare a postat însă acum trei săptămâni un mesaj care arată durerea pe care o simţea: "Cel mai uşor lucru în viaţă e să iubeşti pe cineva. Cea mai grea parte e să găseşti pe cineva care să te iubească la fel de mult."

Colegii de şcoală ai fetei au dezvăluit, după cum susţine presa locală, că Ionela se despărţise de puţină vreme de iubitul ei. Fata împlinise 19 ani pe 2 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ea este tânăra de 19 ani care s-a spânzurat la Temeşeşti. Mesajul care dezvăluie motivul sinuciderii Ionelei a fost postat pe facebook