Antena Meniu Search
x

Destin tragic pentru Eduard, tânărul de 22 de ani găsit mort în Munții Bucegi. Era dispărut din iulie

Destin tragic pentru Eduard Bobirica. Tânărul de 22 de ani din Dâmbovița, dispărut în iulie, a fost găsit mort de salvamontişti în Masivul Bucegi, după ce ploile din ultimele zile i-au purtat lucrurile personale în zona Văii Caraiman.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.09.2020, 09:01

  • Eduard Bobirica a dispărut în iulie, iar la un moment dat, o bicicletă recunoscută de familie ca aparţinând acestuia, a fost găsită pe la aproximativ 100 de metri de Cabana Caraiman.
  • Tânărul de 22 de ani era din localitatea Valea Voievozilor, comuna Răzvad, Dâmbovița.

Dispariţia lui Eduard Bobirică a fost anunţată de familie în iulie, după aproape două săptămâni de la momentul în care salvatorii montani i-au găsit bicicleta în zona Văii Caraimanului, în apropierea cabanei cu acelaşi nume. Băiatul plecase cu bicicleta pe munte, iar familia și prietenii au pierdut contactul cu el pe 26 iulie. De atunci și până duminică, toți au sperat la o minune.

Pentru Eduard au avut loc mai multe acţiuni de căutare, la una dintre ele participând chiar un elicopter al IGAv, însă fără rezultat.

Recent, ploile torentiale de zilele trecute au adus de pe un vâlcel adiacent Văii Caraimanului un rucsac în care s-a găsit buletinul și cateva lucruri ale victimei. Turiștii au fost cei care au alertat salvamontiștii și, după câteva ore, trupul tânărului din Valea Voievozilor a fost găsit.

Cadavrul urmează sa fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Destin tragic pentru Eduard, tânărul de 22 de ani găsit mort în Munții Bucegi. Era dispărut din iulie