Antena Meniu Search
x

Românul dispărut în Germania, de negăsit de mai bine de 4 luni. Ivan își anunțase familia că se întoarce în țară

Ivan Cauni, românul de 50 de ani dispărut în Germania, este de negăsit de mai bine de patru luni, timp în care familia a făcut eforturi disperate pentru a afla ce i s-a întâmplat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.09.2020, 09:05

Ivan Căuni e dispărut de mai bine de patru luni, în Germania
Ivan Căuni e dispărut de mai bine de patru luni, în Germania - Facebook
  • Ivan Căuni a dispărut pe 27 aprile, după un drum la supermarket din Bad Saulgau, Germania.
  • Românul de 50 de ani își anunțase familia că vrea să se întoarcă în România, unde îl aștepta soția grav bolnavă.

Bărbatul din Poienile de Sub Munte, Maramureș, locuia în Germania în Bad Saulgau, landul Baden-Wurttemberg, iar ultima dată a fost văzut mergând pe jos la un magazin, pe 27 aprilie, în jurul orei 08.00. A plecat din casă fără acte la el și cu suma de 50 de euro în buzunar pentru cumpărăturile pe care urma să le facă. 

La ora 09.00, Ivan și-a sunat cuscrul și i-a spus să-și găsească alt muncitor care să-l înlocuiască, pentru că el pleacă în România la soția lui care era bolnavă.

„El dorea să meargă acasă, în România, că sora mea era bolnavă. Voia să meargă acasă urgent, dar cum era cu pandemia nu au circulat mașinile, a sunat un consătean și i-a cerut un număr de la cineva care face transport. Acea convorbirea a auzit-o și Poliția cum spunea că vrea să plece că îi este soția grav bolnavă și spitalele sunt închise”, a povestit Maria Șerban, cumnata lui Ivan, pentru stiridiaspora.ro.

A fost ultima dată când cineva din familie i-a auzit vocea. După două ore, telefonul lui Ivan nu mai suna, iar familia a intrat în panică. 

A fost alertată poliția și, deși agenții l-au căutat în spitale, în centrele de arest, au luat haine de ale lui Ivan pentru a le da câinilor să le miroasă și să îi ia urma, nimeni n-a aflat nimic despre el.

De atunci au trecut 4 luni de zile, iar familia încă nu știe ce s-a întâmplat și face apel la românii de peste tot ca, pentru orice informație, oricât de mică ar fi, să apeleze la numărul de telefon al familiei 0040739575714 sau la Poliție. 

„Nu mai pot când îi văd ce supărați sunt nepoții și sora mea. A avut probleme de sănătate! S-a consumat enorm cu Ivan că a dispărut. Într-un cuvânt sunt terminați toți”, spune femeia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Românul dispărut în Germania, de negăsit de mai bine de 4 luni. Ivan își anunțase familia că se întoarce în țară