Antena Meniu Search
x

Educație "isterică" la o școală de lux

Copiii dintr-o şcoală din capitală, elevi de clasa a II-a, sunt ameninţaţi cu moartea şi cu bătaia de învăţătoare. Când nu mai ştie cum să-i ţină în frâu pe cei mici, dascălul ţipă, ameninţă şi jigneşte

Vezi și

Copiii dintr-o şcoală din capitală, elevi de clasa a II-a, sunt ameninţaţi cu moartea şi cu bătaia de învăţătoare. Când nu mai ştie cum să-i ţină în frâu pe cei mici, dascălul ţipă, ameninţă şi jigneşte

Aşa acuză părinţii, care au şi înregistrat câteva dintre ieşirile învăţătoarei. Aceasta îşi justifică gesturile simplu: copiii sunt nebuni. Părinţii s-au împărţit deja în două tabere. Unii au făcut reclamaţie la inspectorii şcolari, care de astăzi au şi început o anchetă. Alţii ţin partea învăţătoarei. Înregistrarea a fost făcută într-o şcoală cu pretenţii din Capitală. Învăţătoarea predă unor elevi de clasa a II-a. Potrivit înregistrărilor, ameninţările şi jignirile sunt o lecţie zilnică. Un părinte şi-a trimis copilul la şcoală cu un reportofon. Aşa s-a gândit că va demonstra metodele ne-pedagogice ale învăţătoarei.

Învăţătoarea nu a dorit să ofere nicio explicaţie echipei Observator. Iar părinţii s-au împărţit în două tabere: pro şi contra învăţătoarei. Unii părinţi chiar îi găsesc scuze învăţătoarei pentru modul în care le vorbeşte elevilor. Părinţii care sunt de partea învăţătoarei sunt mai degrabă supăraţi că orele au fost înregistrate fără acordul lor.

Directoarea Şcolii Centrale nu a dorit comenteze problemele apărute în curtea unităţii pe care o conduce. O vor face superiorii ei.

Nu este singura şcoală unde sunt probleme grave cu elevii de 8 ani. În urmă cu o lună, la o altă unitate de învăţământ cu pretenţii, părinţii au înregistrat şedinţa cu învăţătoarea. Aici, problemele sunt în curs de rezolvare. Noul an începe cu elevi consiliaţi de psihologul şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Educație "isterică" la o școală de lux