Antena Meniu Search
x

O educatoare din Argeş a transformat cu mâinile ei faţada grădiniţei într-o lume de poveste

O educatoare din Argeş a transformat cu mâinile ei faţada grădiniţei într-o lume de poveste! Femeia a pictat pe pereţi personaje din desene animate, precum răţoiul Donald sau Mickey Mouse. Nici holul clădirii nu a fost ignorat. Tot cu ajutorul pensulei, educatoarea l-a transformat într-un loc de joacă.

Vezi și

O educatoare din Argeş a transformat cu mâinile ei faţada grădiniţei într-o lume de poveste! Femeia a pictat pe pereţi personaje din desene animate, precum răţoiul Donald sau Mickey Mouse. Nici holul clădirii nu a fost ignorat. Tot cu ajutorul pensulei, educatoarea l-a transformat într-un loc de joacă. Un singur regret mai are. Nu a reuşit să strângă bani ca să le poată face copiilor un parc în curte.

În patru zile, educatoarea a reuşit să transforme urâţenia unor ziduri scorojite în desene animate, inspirate din poveştile animate.

Cu banii strânşi din donaţii de pe Internet educatoarea a reuşit să adune mobilier pentru sala de clasă, un covor, perdele şi foarte multe jucării. Totul, pentru ca cei 13 puşti care învaţă acolo să se simtă cât mai bine.

Acum, educatoarea are un alt vis. Să le ofere copiilor un loc de joacă în curtea grădiniţei. Momentan, însă, are doar două roţi de tractor donate de un localnic pe care le-au umplut cu nisip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » O educatoare din Argeş a transformat cu mâinile ei faţada grădiniţei într-o lume de poveste