Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRĂRI TULBURĂTOARE! Educatoarea din Bucureşti, surprinsă cum abuzează verbal un copil de 3 ani, NU e la prima abatere!

Reporterii Observator au intrat în posesia mai multor înregistrări care demonstrează că ţipetele şi jignirile la grădiniţa din Bucureşti erau la ordinea zilei.

Vezi și

Reporterii Observator au intrat în posesia mai multor înregistrări care demonstrează că ţipetele şi jignirile la grădiniţa din Bucureşti erau la ordinea zilei.

-Dar-ar ... să dea! Da' tu ai văzut sandviş cald, drăguţă? La mama acasă se încălzeşte, aici aşa se mănâncă sandvişul.

-Treci, mă, la rând. Unde te duci, la piaţă?

Ţipete şi jigniri, în loc de vorbe bune. Educatoarea îi terorizează pe copii şi îi ameninţă. E deranjată până şi de felul în care arată copiii.    

Pe acelaşi subiect

-Dă-te mai în spate, nu-ţi mai roade unghiile. Strânge-ţi, mă, picioarele turceşte! Că eşti grasă, de aia nu poţi să stai.

-De ce te mişti, mă, de ce te mişti? Că te distrug! 

-Scoală-te, sacule, ridică-te. 

-Nu mai plescăi. Închide-ţi gura! Dă-te, mă, jos din pat. Ia uite, mă, s-a ... pe el. M-am sturat de copiii ăştia. 

Conducerea gradiniteţi nu a vrut să comenteze înregistrările. Nici educatoarea, care, de altfel, vine în continuare la serviciu, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Părinţii nu ştiu ce să facă şi se tem să-şi mai lase copiii aici. 

-S-a plâns de doamna Rozalia! V-a spus că doamna Rozalia ţipă?

-Da,da, da.

-Mă doare sufletul! N-aş vrea să fiu în locul mamei rspective!

-Nu putem nici măcar să îi spunem de grădiniţă, pentru că plânge. Vreau să o asigur pe doamna Rozalia că de acum înainte, noi vom fi coşmarul ei!

-Am înregistrat mai multe voci care participă la batjocorirea copilului meu!

Fiul Julietei are trei ani şi jumătate şi este primul an în care merge la grădiniţă. Părinţii spun că micuţul are traume mari.

Un părinte a depus deja plângere. Însă, astfel de cazuri par greu de soluţionat. Arthur ştie cel mai bine asta. Cei doi copii ai săi au fost traumatizaţi la grădiniţă. Deşi totul a fost filmat de camerele de supraveghere, ancheta bate pasul pe loc.

Directoarea instituţiei unde au fost filmate imaginile este sub control judiciar. La Constanţa, unde educatoarele au bătut mai mulţi copiii, procesul e în toi. 6 cadre didactice şi îngrijitoare sunt cercetate. Un proces controversat, pentru că unul dintre judecătorii care s-a ocupat de caz a cerut de mai multe ori ca micuţii să fie aduşi cu duba, în sala de judecată. 

-Nani, că îţi dau!

-Te culci? Închizi ochii?

Specialiştii atrag atenţia asupra controalelor psihologice la care sunt supuse cadrele didactice şi îngrijitoarelor.

-Calitatea personalului este îndoielnică, nivelul lor de pregătire nu doar tehnică, ci şi morală, este foarte erodat, de la un punct încolo o persoană nemulţumită de viaţă, de slujbă, cu genul ăsta de limbaj colocvial, se duce acolo ca şi cum s-ar duce la aprozar.

-Uite, mă, boii. Ştii ce-am făcut astăzi, le-am dat apă de trei ori. Nu le mai dau apă de mâine. 

-Să-i spui lui mami să-ţi taie unghiile. Da, ce ... mă? Retardata aia. Cred că au găsit-o unii în boscheţi, au băgat-o şi a ieşit ... a făcut şi ea.

Părinţii îşi doresc acum ca educatoarea vinovată să fie trasă la răspundere. Pentru comportamentul abuziv, riscă până la 6 luni de închisoare sau amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » ÎNREGISTRĂRI TULBURĂTOARE! Educatoarea din Bucureşti, surprinsă cum abuzează verbal un copil de 3 ani, NU e la prima abatere!