Antena Meniu Search
x

Educator arestat, acuzaţii grave

Un educator de la o casă de copii din judeţul Braşov şi patronul unei fabrici de icoane sunt acuzaţi de sex cu minori

Vezi și

Un educator de la o casă de copii din judeţul Braşov şi patronul unei fabrici de icoane sunt acuzaţi de sex cu minori

Tânărul, cunoscut în lumea gay sub numele de "Yanis" sau "Baronul de Rupea", susţine că l-a cunoscut pe educatorul de la casa de copii acum un an. Mai întâi, i-ar fi fost iubit, apoi proxenet.

Ieri, educatorul a fost arestat preventiv. Neagă însă vehement acuzaţiile şi spune că tânărul vrea de fapt să-l şantajeze. Bărbatul e angajat din 2002 ca educator iar de anul trecut s-a mutat la centrul de copii din Rupea.

Cei care l-au angajat spun acum că îi vor suspenda contractul de muncă. Acelaşi tânăr lansează însă acuzaţii şi la adresa patronului unui fabrici de icoane din Braşov. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2011. Îi spunea "Părintele".

Tânărul susţine că a locuit acasă la el şi chiar i-ar fi făcut rost de alţi băieţi pe care-i cunoştea din gară sau pe reţetele de socializare. Toţi minori.

Echipa Observator n-a reuşit să stea de vorbă cu patronul acuzat. Tânărul susţine că a spus aceste lucruri de teamă să nu fie, mai târziu, ameninţat. Procurorii DIICOT au făcut în luna ianuarie percheziţii în casele celor trei şi au ridicat agende, CD-uri şi laptopuri. Educatorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Educator arestat, acuzaţii grave