Antena Meniu Search
x

Elena Udrea şi-a petrecut la DNA prima zi de arest la domiciliul de lux

Prima zi de arest la domiciliu a fost prima zi de. pelerinaj. Elena Udrea şi-a petrecut jumătate din zi la poliţie şi la DNA. Noul ei statut i-a adus tăcere! Nu are voie să vorbească despre dosarele în care e implicată

Vezi și

Prima zi de arest la domiciliu a fost prima zi de. pelerinaj. Elena Udrea şi-a petrecut jumătate din zi la poliţie şi la DNA. Noul ei statut i-a adus tăcere! Nu are voie să vorbească despre dosarele în care e implicată

În faţa procurorilor, a vorbit despre Florian Coldea. Generalul SRI pe care îl acuză de legături mafiote. Pentru ea, au vorbit avocaţii. Au încercat să o apere în faţa colegilor deputaţi. Dar n-au avut succes. Comisia Juridică a avizat încă o cerere de arestare preventivă. Luni va fi votată în plen.

Fără replici. Fără semne codificate. Fără zâmbete cu subînţeles. În arest la domiciliu, tăcerea e de aur. Iar regula devine lege şi pentru bodyguarzii Elenei Udrea. În maşină, o aştepta mama ei. Dosarul Microsoft a ţinut-o o săptămână în arest preventiv. Urmează arestul la domiciliu, dar fiecare mişcare se face pe semnătura unui poliţist de la secţia 2, din Capitală.

Iar camerele mai surprind ceva. Elenei Udrea i-a mai fost dor de un accesoriu. Pe drum, şi-a fixat privirea în telefonul mobil. Într-o ţinută nouă a mers la secţie şi, din nou, la DNA. De data asta, pentru denunţul făcut împotriva generalului Florian Coldea, şeful interimar SRI, pe care îl acuză de legături mafiote. A avut multe de scris, de povestit. A mai ieşit abia după patru ore.

Cererile de urmărire penală pentru luare de mită şi de arestare, în dosarul Gala Bute, au trecut de votul deputaţilor jurişti. Iar suspecta şi-a continuat pelerinajul. Cu încă o vizită la secţia de poliţie, unde şi-a bifat traseul înapoi spre casă.

S-a lăsat tăcerea şi pe pagina ei de socializare. În ultimele ore, echipa de comunicare a scris sec - "Vă mulţumesc!" Dar  gala abia acum urmează. Gala Bute. Procurorii DNA pot cere oricând arestarea ei. Au deja un aviz şi, săptămâna viitoare, aşteaptă votul deputaţiilor pe al doilea.

Elena Udrea e acuzată că a luat 900 de mii de euro cash de la un om de afaceri, iar împreună cu apropiaţii ei ar fi primit, în total, aproape două milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea şi-a petrecut la DNA prima zi de arest la domiciliul de lux