Antena Meniu Search
x

Elev bătut în şcoala fără paznic

Lecţie de cruzime la şcoală. Un elev de clasa a VI-a din Sibiu a fost bătut măr de fratele unui coleg. Bătăuşul, un tânăr de 22 de ani s-a strecurat în şcoală, fără ca nimeni să-i ceară socoteală şi l-a luat pe cel mic la pumni

Vezi și

Lecţie de cruzime la şcoală. Un elev de clasa a VI-a din Sibiu a fost bătut măr de fratele unui coleg. Bătăuşul, un tânăr de 22 de ani s-a strecurat în şcoală, fără ca nimeni să-i ceară socoteală şi l-a luat pe cel mic la pumni. 

Incidentul s-a petrecut în pauza de la ora 11, când niciun profesor nu era prin preajmă. În imagini se vede cum tânărul, cu o glugă pe cap, urcă treptele până la etajul întâi. Fratele lui, elev în clasa a şasea, îl conduce în clasă, la victimă. Nu durează mult şi apare din nou în cadru.

Copiii se adună puhoi în uşa băii în timp ce câţiva dau fuga la cancelarie, să-i anunţe pe profesori. La scurt timp apare şi o profesoară, cu catalogul în mână.

Elevul de 12 ani era deja plin de sânge. Băiatul a ajuns la spital cu buza spartă iar medicii au fost nevoiţi să i-o coasă.

Bătăuşul a venit la şcoală după ce chiar fratele lui l-a chemat, să-i dea o lecţie colegului de clasă. după o altercaţie. Agresorul a reuşit să intre în şcoală fără probleme. Nu există pază, ci doar elev de serviciu.

Şcoala este păzită doar prin camerele de protecţie, de supraveghere. Singura soluţie pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple este ca şcoala să angajaze un paznic.

În fiecare unitate de învăţământ există constituite asocieţii ale părinţilor car epot să plătească aceşti gardieni din ventirui proprii sau prin chirii obţinute de la chioşcuri.

În şcoală a fost începută o anchetă internă. Tânărul agresor va fi cercetat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elev bătut în şcoala fără paznic