Antena Meniu Search
x

Elev rănit în explozie

Un elev de 17 ani care-şi pregătea micul dejun a avut nevoie de dimineaţă de îngrijirile medicilor din Piteşti după ce-a suferit arsuri la cap

Vezi și

Un elev de 17 ani care-şi pregătea micul dejun a avut nevoie de dimineaţă de îngrijirile medicilor din Piteşti după ce-a suferit arsuri la cap

Adolescentul voia să-şi facă o friptură, însă a uitat de ea. A urmat explozia. 

Băiatul în afara pericolului, deşi explozia, spun pompierii, a fost puternică. El a primit îngrijiri de la echipajul Smurd chiar acolo, în apartament. Are arsuri pe faţă şi pe mâini, dar acestea nu sunt grave. Băiatul a apucat să pună mâna pe telefon şi să sune la Urgenţe. De altfel, nimeni nu-l putea ajuta, pentru că era singur acasă, în apartamentul închiriat cu un prieten.

De dimineaţă, adolescentul a vrut să-şi facă o friptură, dar a uitat de ea, iar carnea a luat foc. Băiatul a stins-o cu apă, dar a lăsat un ochi de la aragaz pornit.

Aşa s-a produs o acumulare de gaze iar în momentul în care băiatul a aprins un chibrit, totul a sărit în aer. Pompierii au cerut oprirea gazelor şi i-au rugat pe locatari să plece din case până când şi-au dat seama de la ce a pornit explozia. Elevul rănit va fi nevoit acum să repare apartamentul în care este chiriaş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Elev rănit în explozie