Antena Meniu Search
x

Elevă umilită, salvată prin transfer

O altă elevă a liceului şi-a făcut curaj să vorbească despre trauma prin care a trecut. Atât colegii, cât şi diriginta au pus-o la zid până când a clacat şi a rămas repetentă.

Vezi și

 De aici până la ameninţări şi bătaia de joc a întregii clase a mai fost doar un pas. Coşmarul s-a încheiat abia când părinţii au hotărât să o transfere la altă şcoală.

Alexandra a fost un elev problemă al Liceului Eugen Lovinescu din Bucureşti. Au ajutat-o să ajungă aşa colegii şi diriginta. Au umilit-o până când a refuzat să mai meargă la şcoală.

Alexandra a minţit. Şi-a minţit părinţii că merge la şcoală, a minţit că îi este bine acolo. Umilinţele au început de la nişte tachinări între ea şi colegi. Apoi totul a luat o întorsătură cumplită. Timp de doi ani a fost marginalizată, în loc să fie ajutată.

Alexandra nu i-a spus mamei ce i se întâmpla de teamă că nu ar fi crezut-o. Până într-o zi, când a acceptat să o mute la altă şcoală. După trei luni, Alexandra deja ajungea o campioană.

A scăpat de toată durerea strânsă în ea mergând la scrimă. Sabia a făcut minuni în mâna ei. Timp de doi ani a făcut terapie. Acelaşi tratament îl va urma şi Dana. O altă elevă pentru care şcoala s-a transformat în tortură şi care a acceptat să vorbească pentru Observator.

O campanie de umilire dusă de copii împotriva unui alt copil. Dana, este elevă în clasa a şaptea tot la Liceul Eugen Lovinescu, din sectorul şase al Capitalei. Poliţia a început o anchetă după ce eleva a fost batjocorită pe o reţea de socializare. În schimb, inspectorii Şcolari nu au început o anchetă. Au primit doar o informare de la conducerea liceului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elevă umilită, salvată prin transfer