Antena Meniu Search
x

Elevii de la câteva școli din Câmpina au primit biscuiți expirați

Biscuiţi cu termen de valabilitate expirat sau modificate cu pixul. Asta au primit zeci de elevi de la câteva şcoli din Câmpina. În loc de corn, copiilor li s-au dat biscuiţi, doar că cei mici au observat etichetele cu probleme şi şi-au anunţat părinţii

Vezi și

 Biscuiţi cu termen de valabilitate expirat sau modificate cu pixul. Asta au primit zeci de elevi de la câteva şcoli din Câmpina. În loc de corn, copiilor li s-au dat biscuiţi, doar că cei mici au observat etichetele cu probleme şi şi-au anunţat părinţii. Directorul uneia dintre şcoli a luat legătura cu firma care a distribuit produsele. Li s-ar fi spus că anul de pe ştampilă e de fapt 2016, nu 2015, doar că ştampilele nu au fost modificate.

Scrie negru pe alb pe etichetă: "A se consuma de preferinţă înainte de 15 octombrie 2015". Suntem cu două luni şi trei zile mai târziu. Iar biscuţii au ajuns în cel puţin trei şcoli din Câmpina, spre groaza părinţilor.

Deşi reprezentanţii OPC Prahova se autosesizaseră, directorul şcolii a luat şi el legătura cu ei. Se pare că mai multe etichete prezintă şi modificări ale temenului de valabilitate. Făcute, foarte discret, cu pixul.

La sediul firmei distribuitoare a mers şi echipa noastră de filmare. N-a vrut nimeni să explice, în faţa camerei, situaţia. Acum, rămâne de văzut care e adevărul şi ce spun inspectorii OPC. Până acum, şapte dosare penale au fost deschise în Prahova în urma episoadelor trecute din cadrul programului "Cornul şi Laptele".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elevii de la câteva școli din Câmpina au primit biscuiți expirați