Antena Meniu Search
x

Video Emilia Șercan, nemulțumită de pedepsele primite de șefii Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea

"Vrei să ajungi ca Elodia?" Este amenințarea pe care a primit-o jurnalista Emilia Șercan, după ce a descoperit în 2019 că fostul șef al Academiei de Poliție a plagiat în lucrarea de doctorat. Ea a decis să facă public mesajul astăzi, în ziua în care fostul rector și fostul prorector al Academiei au fost condamnați definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.07.2022, 21:05

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Emilia Șercan a primit mesajul de amenințare în luna aprilie a anului 2019, după ce a scris despre plagiatul rectorului de atunci al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Citez:"Vrei să ajungi ca Elodia? O să îți tăiem picioarele și mâinile". Așa sună mesajul pe care jurnalista l-a primit și pe care l-a publicat astăzi pe rețelele de socializare pentru prima oară."

"În aceeași postare, jurnalista susține faptul că foștii șefi ai Academiei au primit o pedeapsă mult prea blândă, comparativ cu fapta săvârșită. Șercan și-a făcut un renume din anchetele privind plagiatele înalților demnitari. Printre aceștia se numără și premierul Nicolae Ciucă, despre care aceasta a spus că a plagiat în teza de doctorat. Foștii șefi ai Academiei de Poliție au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare și, de asemenea, trebuie să plătească daune morale în valoare de 80.000 de lei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri sociale » Emilia Șercan, nemulțumită de pedepsele primite de șefii Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea