Antena Meniu Search
x

Emilia Șercan a publicat mesajul de amenințare pe care l-a primit de la foștii șefi de la Academia de Poliție: ”O să îți tăiem picioarele și mâinile”

Emilia Șercan a publicat mesajul de amenințare pentru care foștii șefi ai Academiei de Poliție au fost condamnați la închisoare cu suspendare: „Vrei să ajungi ca Elodia? O să îți tăiem picioarele și mâinile”, notează News.ro.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 18:04

Emilia Șercan a primit un mesaj de amenințare din partea șefilor Academiei de Poliție în 2019
Emilia Șercan a publicat mesajul de amenințare pe care l-a primit de la foștii șefi de la Academia de Poliție - Profimedia

Fostul rector al Academiei de Poliţie Adrian Iacob şi fostul prorector Petrică-Mihail Marcoci au fost condamnaţi definitiv, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru ameniţările cu moartea la adresa Emiliei Şercan. Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook, mesajul de ameninţare cu moartea primit în 2019, după ce a scris despre plagiatul fostului rector de atunci de la Academia de Poliţie

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am spus că în ziua în care se va pronunţa sentinţa definitivă în dosarul ameninţării mele cu moartea din 2019, ameninţare primită după ce am scris despre plagiatul rectorului de atunci de la Academia de Poliţie, dar şi despre impostura generalizată din acea instituţie, voi face public conţinutul mesajului primit pe 15 aprilie 2019”, a afirmat jurnalista. 

Textul de ameninţare pe care Emilia Şercan l-a primit este următorul:  “Trimitem acest mesaj cu scopul de a preveni ce va urma, totul depinde de tine. Opreşte toate activităţile pe care le ai în desfăşure...dacă nu vrei să urmeze calvarul. Vrei să ajungi ca Elodia? O să îţi tăiem picioarele şi mâinile”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Emilia Șercan a publicat mesajul de amenințare pe care l-a primit de la foștii șefi de la Academia de Poliție: ”O să îți tăiem picioarele și mâinile”