Antena Meniu Search
x

Emoții la "România dansează"

Momente de cumpănă în platourile "România dansează". Chiar în timpul dansului din semifinală, una dintre concurente s-a accidentat. O ambulanţă a ajuns imediat să-i acorde primul ajutor. Şi nu a fost singurul moment tensionat.

Vezi și

 La antrenamente s-a accidentat încă o fată, din echipa adversă de majorete. Cum s-au descurcat cele două trupe la duel, vedeţi în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în cadrul primei semifinale „România Dansează".

Zecile de ore de repetiţii şi de oboseala par să-şi fi spus cuvântul. Acesta nu a fost singurul moment tensionat. La antrenamente, o altă majoretă dintr-o echipă concurentă s-a accidentat. Chiar şi aşa, cele două trupe se vor duela. Le puteţi urmări în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în cadrul primei semifinale „România Dansează".

De astăzi, de la 20:30, competiţia trece la un alt nivel. Unul în care regulile s-au schimbat. Primii 12 semifinalişti intră în duelul vieţii lor şi concurează alături de unii dintre cei mai buni dansatori, grupaţi în funcţie de stilul de dans. Aşa că nu se dau în lături de la nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Emoții la "România dansează"