Antena Meniu Search
x

Emoţii mari pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina. Sunt cinci tineri pe un loc

Emoţii mari pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina! Tinerii au susţinut prima probă, cea sportivă. Şi, din ce spune conducerea instituţiei, mulţi dintre ei s-au mobilizat după ce au picat sesiunea trecută şi s-au descurcat mult mai bine la această probă esenţială pentru admiterea în şcoală.

Vezi și

Emoţii mari pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina! Tinerii au susţinut prima probă, cea sportivă. Şi, din ce spune conducerea instituţiei, mulţi dintre ei s-au mobilizat după ce au picat sesiunea trecută şi s-au descurcat mult mai bine la această probă esenţială pentru admiterea în şcoală. Un lucru de înţeles, în condiţiile în care sunt aproape 5 concurenţi pe loc. 

Este al doilea an de când s-a introdus traseul aplicativ într-o sală de sport. Iar cei care îşi doresc o carieră în poliţie vin tot mai pregătiţi. Însă, dintr-un total de 6.000 de canditaţi înscrişi, doar 1.300 vor fi admişi.

Luni va începe examenul scris. Pentru toţi candidaţii emoţiile admiterii vor lua sfârşit pe 4 septembrie, când vor fi afişate rezultatele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Emoţii mari pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina. Sunt cinci tineri pe un loc