Antena Meniu Search
x

Emotii pentru Camelia Rusu!

Camelia Rusu are peste cateva zile o batalie decisiva - peratia de transplant de maduva. Este o tanara de 23 de ani, diagnisticata anul trecut cu leucemie acuta

Vezi și

Banii s-au strans de la multi oameni cu suflet, care, impresionati de drama ei, si-au dat mana s-o salveze. La spitalul din Roma a inceput deja pregatirea pentru transplant. Cinci zile de chimioterapie agresiva care trebuie sa-i distruga maduva. Cinci zile de teama si durere, dar si de speranta. Alaturi de ea sunt prietenii si familia care au ajutat-o sa stranga banii pentru pentru viata - 150.000 de euro.

"Mi-au aparut niste vanatai, dar am crezut ca sunt normale. Este groaznica, durerea e acuta. Practic, iti gaureste osul si iti trage maduva pentru analize". Diagnosticul a fost mai crunt decat durerea in sine. Leucemie acuta. Camelia Rusu avea 22 de ani cand a primit teribila veste. " M-a lovit din plin, nu mi-am imaginat niciodata ca as putea sa traiesc asta, nu mi-am imaginat ca exista o boala asa de rea". A cazut, s-a ridicat si acum spera din nou. O ultima batalie cu boala. O batalie dupa care isi va recapata viata. "Am inceput pregatirea, practic, pentru transplant. E o cura foarte agresiva prin care imi omoara toate celulele mele medulare pentru a face loc noii maduve".

Transplantul este ultima speranta pentru Camelia. O speranta intretinuta de tatal ei, singurul donator compatibil. Si el, doar pe jumatate. Greul a inceput, insa, de luni pentru Camelia, de cand s-a internat in spitalul din Roma. "E foarte strict totul. Nu am voie decat la o singura vizita pe zi, hainele trebuie sa mi le schimb in fiecare zi. Sunt un pic data peste cap de evenimentele astea. Corpul meu sa nu o accepte sau maduva sa nu-mi accepte corpul si atunci se duce batalia. Nici nu stiu daca imi mai este frica sau nu", mai spune tanara.

Chiar daca asteptarea devine din ce in ce mai apasatoare, iar organismul pare sa cedeze, Camelia nu si-a pierdut speranta ca isi va revedea prietenii. Unul dintre ei este Madalinea Ghenea. Cunoscutul model a declansat o campanie masiva pe retelele de socializare pentru a o ajuta pe Camelia.

Data de doi iulie este momentul ei de cumpana. Sa-i tinem pumnii Cameliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Emotii pentru Camelia Rusu!