Antena Meniu Search
x

EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria tinerei ASASINATE în stil mafiot la Oradea. Dalia Duca va fi înmormântată sâmbătă (VIDEO)

Prietenii tinerei de 24 de ani asasinate în stil mafiot la Oradea, fiind împuşcată în cap de două ori de către fostul ei iubit, au realizat un clip în memoria acesteia.

Prietenii tinerei de 24 de ani asasinate în stil mafiot la Oradea, fiind împuşcată în cap de două ori de către fostul ei iubit, au realizat un clip în memoria acesteia.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

După mesajul tulburător postat de una dintre verişoarele ei, pe Facebook, o altă persoană din anturajul Daliei Duca a realizat un filmulet în memoria acesteia. Clipul surprinde momente din viatţa ei, în unele poze apărând alături de membri ai familiei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dalia Duca va fi înmormântată sâmbătă, la Capela Hasas din Cimitirul Rulikovski.

Ieri, familia a ridicat trupul fetei de la Institutul de Medicina Legala din Oradea.

De peste 48 de ore sute de poliţişti, jandarmi şi criminologi îl caută pe Adrian Hladii, bărbatul în vârstă de 38 de ani despre care se crede că şi-a plănuit crima de mai multă vreme. Acesta locuia alături de soţia lui în Italia şi a fost părăsit de iubita din România, Dalia Duca. Acesta avea 24 de ani şi Hladii nu a suportat despărţirea, aşa că, bănuiesc anchetatorii, a pus la cale o răzbunare cruntă, în stil mafiot.

El şi-a procurat de pe piaţa neagră un pistol de calibru 9 mm, care nu e înregistrat, apoi a aşteptat-o cu flori în faţa casei. A împuşcat un bărbat care a ieşit din casă alături de tânără, apoi a răpit-o şi trupul ei a fost descoperit după câteva ore pe malul Crişului, cu două plăgi împuşcate, în cap.

Anchetatorii cred că e vorba despre o execuţie, deoarece victima a fost mutată de pe scaunul din faţă al maşinii pe bancheta din spate şi Hladii a tras de foarte aproape două focuri, în capul acesteia.

Bărbatul venise de puţine zile din Italia, unde locuieşte, şi stătea la casa mamei lui, într-o comună lângă Oradea. El îşi anunţase atât mama cât şi apropiaţii că urma să se întoarcă în Italia în această săptămână, exact în ziua în care a ucis-o pe Dalia. Acum e de negăsit, fiind căutat inclusiv în Ungaria. Nu se exclude însă nici varianta sinuciderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria tinerei ASASINATE în stil mafiot la Oradea. Dalia Duca va fi înmormântată sâmbătă (VIDEO)