Antena Meniu Search
x

Emoționant! Nicholas, băiețelul de doar o lună abandonat de mamă în curtea spitalului din Buzău, a fost botezat (Video)

Bebelușul de doar o lună, care a fost abandonat de mama lui în curtea spitalului din Buzău, a fost botezat, povestea lui impresionând un grup de părinți.

Bebelușul de doar o lună, care a fost abandonat de mama lui în curtea spitalului din Buzău, a fost botezat, povestea lui impresionând un grup de părinți.

Micuțul Nicholas Răzvan a venit pe lume la Maternitatea din Buzău pe 3 noiembrie. Vinerea trecută, mama lui a decis că nu-l mai poate ingriji și l-a lăsat învelit într-o pătură așezat într-un cărucior, intre mașinile din parcarea Spitalului Județean.

Politiștii au aflat că mama copilului este prostituată și mai adusese pe lume alți 9 copilasi. Ultimii șapte copii ai femeii sunt toți în grija statului.

Pe acelaşi subiect

Impresionați de cazul lui Nicholas, mai mulți oameni au luat legătura cu asistentele de la spital, iar astăzi au mers, în număr mare, la biserica din incinta unității spitalicești și l-au creștinat pe bebeluș.

Micutul Nicholas a devenit astfel cel mai nou membru al unei familii mari de copii, grupul Happy Kids.

"Eu sunt doar reprezentanta unui grup de părinți și noi vom avea grijă ca lui Nicholas să nu-i lipsească nimic de acum înainte", a declarat Gabriela Barbu, cea care l-a ținut în brațe în timpul botezului.

În zilele următoare, bebelușul va fi preluat de cei de la Protecției copilului, urmând să fie dat în grija unui asistent maternal profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Emoționant! Nicholas, băiețelul de doar o lună abandonat de mamă în curtea spitalului din Buzău, a fost botezat (Video)