Antena Meniu Search
x

A fost găsită mama care și-a abandonat bebeluşul de doar 2 luni în curtea spitalului din Buzău. Femeia de 33 de ani mai are șase copii acasă

POlițiștii din Buzău au reușit să o găsească pe mama care și-a abandonat, vineri, bebeluşul de doar 2 luni în curtea Spitalului Județean din Buzău.

Copil de aproape doua luni, abandonat in curtea unui spital, la Buzău

Polițiștii din Buzău au reușit să o găsească pe mama care și-a abandonat, vineri, bebeluşul de doar 2 luni în curtea Spitalului Județean din Buzău.

Femeia se numește Bogdan Alina, are 33 de ani și mai are acasă șase copii.

Potrivit reporterbuzoian.ro, femeia a fost identificată, în cursul zilei de sâmbătă, de către o patrulă a Poliției Locale din Râmnicu Sărat, în zona Pieței Agroalimentare. Ea a fost predată Secției de Poliție din Râmnic, de unde urmează să fie transferată la Buzău, în vederea continuării cercetărilor.

Bebelușul a fost găsit aseară, într-un căruț, în parcarea unității medicale, de doi pensionari care i-au auzit scâncetele. Mama lui l-a lăsat acolo într-un căruț, învelit cu o haină de adult și cu un biberon cu lapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » A fost găsită mama care și-a abandonat bebeluşul de doar 2 luni în curtea spitalului din Buzău. Femeia de 33 de ani mai are șase copii acasă