Antena Meniu Search
x

Eveniment important pentru profesori și specialiști din educație

Experti și specialiști în Social Emotional Learning (SEL), din România și din afara țării, se vor întâlni, săptămâna viitoare, online, la prima ediție a Conferinței Internaționale ”EDUCATORS”, pentru a vorbi despre importanța educației socio-emoționale în procesul de învățare.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 17:53

Educaţie
Educaţie

Aceștia vor prezenta rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.

Este vorba despre prima conferință din domeniul educației socio-emoționale, dedicată cadrelor didactice și altor formatori și specialiști din educație.  

Evenimentul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și va avea loc joi, 20 mai, începând cu ora 18:00. Participarea este gratuită.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Conferința își propune să ofere cadrelor didactice, cercetătorilor, psihologilor, părinților, directorilor educaționali, cadrelor universitare, studenților, etc. un suport real în ceea ce privește integrarea învățării socio-emoționale în procesul educațional.

Partenerii acestui eveniment sunt: Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional, Walnut Wisdom și Yealink.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Eveniment important pentru profesori și specialiști din educație