Antena Meniu Search
x

Eveniment inedit în România – târg de invenții și inovații în domeniul alimentar

Astăzi începe INOVALIMENT, primul Târg de Invenții și Inovații în domeniul alimentar din România. Timp de 5 zile vor avea loc prezentările lucrărilor științifice, susținute de cei peste 45 de cercetători și specialiști care s-au înscris la eveniment.

de Redactia Observator

la 24.11.2020, 12:29

Vezi și

De asemenea, vor avea loc o serie de conferințe tematice de înaltă valoare știintifică, susținute de specialiști din România, dar și din afara țării.

Printre guest speakerii conferințelor științifice din cadrul INOVALIMENT se numără: doctorul român Mihai Niculescu, stabilit în SUA, autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială; László Borbély, Consilier de Stat, Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, Guvernul României și Dr. Marius Geantă, fondator al Centrului pentru Medicină Inovativă, Co-Președinte al Școlii Europene de Medicină Personalizată.

Scopul târgului este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

INOVALIMENT va avea loc online, pe site-ul https://inovaliment.ro/, în perioada 23-27 noiembrie, și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Înscrierea la conferințele INOVALIMENT se face prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Participarea este GRATUITĂ!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Eveniment inedit în România – târg de invenții și inovații în domeniul alimentar