Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, în weekendul 19-20 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Ca de obicei, ne aşteaptă un weekend extrem de încărcat în Bucureşti, sâmbătă, 19 octombrie, şi duminică, 20 octombrie, fiind organizate numeroase evenimente în Capitală, de la piese de teatru şi evenimente sportive şi până la târguri şi concerte.

de Redactia Observator

la 18.10.2024 , 12:23

Florin Ristei susţine un concert în 14th LANE sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19.30 Florin Ristei susţine un concert în 14th LANE sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19.30 - zilesinopti.ro

După o săptămână de lucru complicată, mulţi bucureşteni au timp liber în weekend şi se pot bucura de numeroase evenimente organizate în Capitală, mai ales în condiţiile în care este în creştere numărul de evenimente organizate indoor, raportat la vremea tot mai răcoroasă.

Şi, ca de obicei, sunt evenimente pentru toate gusturile, de la piese de teatru pentru cei mari şi pentru cei mici şi până la evenimente sportive, târguri, expoziţii sau chiar evenimente speciale.

Piese de teatru în Bucureşti, în weekend-ul 19-20 octombrie 

Articolul continuă după reclamă

La nivel de piese de teatru, sâmbătă, 19 octombrie 2024, în Bucureşti, avem, printre altele, "Romeo şi Julieta", la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, de la ora 12.00, "Pescăruşul", la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, de la ora 18.00, sau "Tatăl", la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, de la ora 19.00.

De asemenea, duminică, 20 octombrie 2024, vă recomandăm să mergeţi la "Revizorul", Teatrul Mic, Sala Studio, ora 18.30, sau la "Aproape rude", piesă care se pune în scenă la Restaurant Elisabeta, de la ora 19.00.

Concerte în Bucureşti, în weekend-ul 19-20 octombrie

Sâmbătă, 19 octombrie 2024, Sur Astru lansează albumul "Datura Străhiarelor", în Quantic Pub, de la ora 19.00, Florin Ristei susţine un concert în 14th LANE, de la ora 19.30, iar Taraful de la Vărbilău susţine un concert în Berăria H, de la ora 20.00.

Pe de altă parte, duminică, 20 octombrie 2024, vă invităm să mergeţi la concertul susţinut de Phoenix la Hard Rock Cafe, de la ora 21.00, sau să mergeţi la o altă lansare de album din Quantic Pub, unde, de la ora 20.00, Pietonu' lansează albumul "Puls Infinit".

Spectacole în Bucureşti, în weekend-ul 19-20 octombrie 

La capitolul "spectacole", pentru sâmbătă, 19 octombrie 2024, vă recomandăm spectacolul "Mofturi și can-can pe bulevard", care se ţine la Restaurantul Elisabeta, de la ora 20.00. Din distribuţie nu lipsesc Ioana Ancea, Raluca Ghervan, Zory David, Bogdan Iacob sau Mihnea Nicolau, regia fiind semnată Raluca Ghervan.

Duminică, 20 octombrie 2024, la Sala Palatului, Radu Pietreanu pune în scenă spectacolul intitulat "Legenda umorului românesc". Este vorba, evident, despre un recital de umor prin care artistul ţine să marcheze împlinirea a 40 de ani petrecuţi pe diferite scene din România.

Târguri în Bucureşti, în weekend-ul 19-20 octombrie

Două dintre târgurile deschise în acest weekend, în Bucureşti, sunt "Titan Pumpkin Fest", din Parcul Titan, şi "Lavanda Fest", de la Maison 13. "Titan Pumpkin Fest" aduce în faţa oaspeţilor muzică, dans, pictură şi teatru. Organizatorii susţin că "sărbătorim toamna și facem dovleacul vedeta festivalului".

Prin intermediul "Lavanda Fest" vă puteţi bucura de numeroase produse din lavandă aduse de diferiţi producători, din toate colţurile ţării, dar şi de alte mici plăceri ale vieţii precum colţurile foto pregătite special pentru această ediţie de toamnă.

Evenimente sportive în Bucureşti, în weekend-ul 19-20 octombrie 

De departe cel mai aşteptat eveniment sportiv din acest weekend, din Bucureşti, este meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB. Partida se joacă duminică seara, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, iar la eveniment sunt aşteptaţi aproape 50.000 de spectatori.

Pe de altă parte, tot duminică, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, CSM Bucureşti primeşte replica formaţiei franceze Metz, într-un meci contând pentru grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM Bucureşti înfruntă liderul grupei din care face parte, dar are mare nevoie de victorie pentru a se menţine în lupta pentru locurile care asigură calificarea directă în faza sferturilor de finală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, în weekendul 19-20 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi