Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, joi 17 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că joi, 17 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 12:08

Joi, 17 octombrie, Giannis Romanos susţine un recital la UVA Wine & Gastro Bar Joi, 17 octombrie, Giannis Romanos susţine un recital la UVA Wine & Gastro Bar - zilesinopti.ro

Joi, 17 octombrie, înseamnă o nouă zi de muncă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni. Totuşi, în condiţiile în care ne apropiem de sfârşitul de săptămână, începem să simţim nevoia unor ore libere.

Iar pentru cei care au curajul de a se bucura, deja, de câteva ore libere am decis să facem o selecţie de evenimente care v-ar putea interesa pentru joi, 17 octombrie 2024, indiferent că vorbim de concerte, expoziţii sau piese de teatru.

Piese de teatru în Bucureşti, joi 17 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Joi, 17 octombrie 2024, la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, se joacă piesa "Musafirul", cu Gabi Costin şi Tania Popa pe afiş, în timp ce la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, de la ora 19.00, se joacă "Tatăl", spectacol semnat Florian Zeller.

De asemenea, la Teatrul de Artă, de la ora 19.00, avem "Și veni bărbatul la femeie", de Semion Zlotnikov, în timp ce la Teatrul Mic, Sala Atelier, de la ora 19.00, se joacă "Vinovat. Nevinovat.", spectacol ce poartă semnătura lui Gelu Colceag şi Vlad Corbeanu.

Concerte în Bucureşti, joi 17 octombrie

Iubitorii de muzică clasică se pot bucura de un concert simfonic susţinut de dirijorul Kristjan Järvi la Ateneul Român, de la ora 19.00. Kristjan Järvi colaborează pentru acest concert cu Orchestra simfonică a Filarmonicii George Enescu, iar din program nu lipsesc creaţii semnate Felix Mendelssohn sau Jean Sibelius.

De la ora 19.00, la UVA Wine & Gastro Bar, avem seară grecească cu Giannis Romanos, iar de la ora 21.00, în Hard Rock Cafe, avem un recital susţinut de Killa Fonic & Band, biletele pentru acest spectacol costând între 79 şi 130 de lei.

Expoziţii în Bucureşti, joi 17 octombrie 

Palatul Şuţu găzduieşte, ca de fiecare dată în ultimele zile, expoziţii interesante precum "Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești" sau "Dinamica palatelor voievodale de la București și Târgoviște în perioada medievală".

De asemenea, la Muzeul Național de Artă Contemporană al României poate fi vizitată expoziţia "Răsucirea. Triumful provinciei, amurgul imperiilor", iar la Art Safari avem "Maria a României | Regină și artistă".

Festivaluri în Bucureşti, joi 17 octombrie 

În primul rând trebuie precizat, la acest capitol, că Bucharest Photofest 2024 continuă, practic, până la sfârşitul acestei săptămâni. Festivalul a ajuns la a 9-a ediţie şi caută să prezinte unele dintre cele mai importante, mai actuale și mai relevante repere fotografice.

Pe de altă parte, la cinematograful Muzeul Ţăranului Român avem Bucharest Feminist Film Festival 2024, festival care se deschide chiar joi, 17 octombrie 2024, cu producţia franceză "Palestinian women – A guide to cultural resistance".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, joi 17 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi