Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, marţi 22 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Deşi suntem abia la începutul săptămânii, ziua de marţi, 22 octombrie, aduce o mulţime de evenimente de care bucureştenii, mai mari sau mai mici, se pot bucura cu încredere.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 09:16

Trupa Ne Obliviscaris susţine un concert în Quantic Pub, din Bucureşti, marţi, 22 octombrie Trupa Ne Obliviscaris susţine un concert în Quantic Pub, din Bucureşti, marţi, 22 octombrie - zilesinopti.ro

Indiferent că vorbim despre piese de teatru, spectacole, expoziţii sau alte evenimente, bucureştenii care au la dispoziţie câteva ore libere au din ce să aleagă pentru a se bucura de timpul avut la dispoziţie.

Trebuie precizat din start că există evenimente care vă pot suscita interesul pe tot parcursul zilei, aşa că indiferent de ora la care sunteţi disponibili puteţi găsi ceva interesant sau plăcut de făcut în Bucureşti marţi, 22 octombrie.

Piese de teatru în Bucureşti, marţi 22 octombrie 

Articolul continuă după reclamă

Marţi, 22 octombrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Sala Pictura, se joacă piesa "Mobilă şi Durere", de la ora 17.00, în regia lui Cristian Ban, iar de la ora 19.00, în Sala Studio, se joacă "Maria Stuart", în regia lui Diego de Brea.

De asemenea, la Teatrul Excelsior, de la ora 19.00, se joacă piesa "Două ore cu pauză", în regia Gianinei Cărbunariu, iar la Teatrul Avangardia, de la ora 20.00, se joacă piesa "Intriga", cu Mihai Călin, Ştefana Samfira, Alex Conovaru, Cristi Iacob şi Alexandra Aga.

Concerte în Bucureşti, marţi 22 octombrie

În The Pub - Universităţii, de la ora 20.00, sunteţi aşteptaţi la un recital susţinut de Nicolas Simion New Quartet, Nicolas Simion urmând a fi acompaniat de Vlad Briciu, Adrian Flautistu şi Frankie Ercsei.

În Quantic Pub, de la ora 20.00, trupa australiană de progressive metal Ne Obliviscaris susţine un recital alături de un special guest. Preţul pentru un bilet la acest concert variază între 89 şi 130 de lei.

Petreceri în Bucureşti, marţi 22 octombrie

Ziua de marţi este dedicată, în Bucureşti, petrecerilor de karaoke. Astfel, în Paque Bistro&More, de la ora 19.00, avem "Karaoke by Marius". Petrecerea din Pache Protopescu 60 a devenit una tradiţională pentru ziua de marţi.

De la ora 20.00, în Amo Lounge, avem "Karaoke cu premii". Organizatorii susţin că intrarea este liberă şi se oferă premii pe măsură, iar distracţia este garantată mai ales că participă şi concurenţi care au "vocea uşor pe lângă ritm".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, marţi 22 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi