Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, miercuri 2 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Deşi suntem, încă, în prima parte a săptămânii, ziua de miercuri, 2 octombrie, aduce o mulţime de evenimente de care bucureştenii, mai mari sau mai mici, se pot bucura cu încredere.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 12:46

Expoziţia "De la Mayer la Preziosi. Spațiul românesc în viziunea artiștilor-călători" poate fi vizitată la Muzeul Național de Istorie a României Expoziţia "De la Mayer la Preziosi. Spațiul românesc în viziunea artiștilor-călători" poate fi vizitată la Muzeul Național de Istorie a României - zilesinopti.ro

Abia au trecut câteva zeci de ore din această săptămână şi poate cei mai mulţi dintre bucureşteni încă sunt implicaţi total în ceea ce înseamnă muncă dar chiar şi aşa considerăm că oamenii ar trebui să caute portiţe în program pentru a se bucura de diferite evenimente care să-i facă să uite de grijile zilei.

Astfel că am decis să venim, ca de obicei, în faţa dumneavoastră cu câteva recomandări de evenimente care v-ar putea ajuta, miercuri, să uitaţi de ceea ce vă produce bătăi de cap în cadrul programului normal de lucru.

Piese de teatru în Bucureşti, miercuri 2 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Mulţi dintre bucureşteni constată cu tristeţe că nu au mai fost de mult la o piesă de teatru, însă uită sau nu iau în calcul că pot merge la teatru inclusiv în cursul săptămânii, ba chiar la câteva spectacole deosebite.

Pentru miercuri, 2 octombrie, vă recomandăm "Peştele Balon", la Teatrul de Artă, de la 19.00, şi "Când ploaia se va opri", la Teatrul Mic, tot de la ora 19.00. "Peştele Balon" se bazează pe o răsturnare de situaţie şi un final neaşteptat, iar în "Când ploaia se va opri" Andrew Bovell imaginează un puzzle dramatic excepțional la nivel de replică si situație scenică.

Spectacole în Bucureşti, miercuri 2 octombrie 

La capitolul spectacole vă recomandăm "Sonata Strindberg", care se joacă la Teatrul Naţional Bucureşti, de la ora 19.00. Aici trebuie precizat din start că spectacolul se joacă în limba germană şi este supratitrat în limba română.

"Sonata Strindberg" este o prelucrare după romanul biografic "Pledoaria unui nebun", de August Strindberg. Opera literară și artistică a lui Strindberg este profund caracterizată de dispoziția sa psihotică și de căsătoriile sale eșuate.

Concerte în Bucureşti, miercuri 2 octombrie 

La capitolul concerte trebuie precizat că totul este, astăzi, pe bază de influenţe italiene. Asta pentru că, de exemplu, la Berăria H, de la 18.00, trupa italiană Omega Man pune în scenă un concert tribut Sting şi The Police.

Iar la Sala Dalles, de la 19.00, Rita Marcotulli, marea doamnă a jazz-ului italian, se prezintă în faţa fanilor din România alături de Thomas Enhco, pianist francez, pentru un concert unicat.

Expoziţii în Bucureşti, miercuri 2 octombrie 

La capitolul expoziţii vă recomandăm, în continuare, să vă bucuraţi de "Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești", de la Palatul Şuţu, care se vrea a fi, practic, un remember al vremurilor de altădată.

De asemenea, la Muzeul Naţional de Istorie a României poate fi vizitată expoziţia "De la Mayer la Preziosi. Spațiul românesc în viziunea artiștilor-călători", expoziţie în cadrul căreia pot fi admirate litografii, gravuri şi desene realizate de diverşi artişti străini.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, miercuri 2 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului