Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, vineri 11 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că vineri, 11 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 07:34

Expoziţia "Arheologie digitală: Trecutul medieval al Bucureștiului dintr-o perspectivă ceramică" poate fi vizitată la Palatul Şuţu Expoziţia "Arheologie digitală: Trecutul medieval al Bucureștiului dintr-o perspectivă ceramică" poate fi vizitată la Palatul Şuţu - zilesinopti.ro

Vineri, 11 octombrie, înseamnă o nouă zi de muncă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni. Totuşi, în condiţiile în care ne apropiem de sfârşitul de săptămână, începem să simţim nevoia unor ore libere.

Iar pentru cei care au curajul de a se bucura, deja, de câteva ore libere am decis să facem o selecţie de evenimente care v-ar putea interesa pentru vineri, 11 octombrie 2024, indiferent că vorbim de concerte, expoziţii sau piese de teatru.

Piese de teatru în Bucureşti, vineri 11 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Din punctul de vedere al pieselor de teatru, vineri, 11 octombrie, pare că totul se învârte în jurul cifrei 19. Pentru că de la ora 19.00 sunt programate foarte multe piese de teatru, începând cu "Puricele în ureche", la Teatrul Elisabeta, şi "Incendiar. Un duşman al poporului", la Teatrul Masca.

De la aceeaşi oră, 19.00, avem, însă, şi "Family.exe" la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, "Tache, Ianke şi Cadâr" tot la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, sau "Peştele Balon", la Teatrul de Artă.

Concerte în Bucureşti, vineri 11 octombrie 

Seria de concerte programate vineri, 11 octombrie, începe încă de la ora 17.00 când, în Quantic Pub, se face încălzirea pentru Old Grave Fest 11, care aduce în faţa fanilor nume precum Tormentor (Ungaria, black metal), Flames (Grecia, thrash metal), Apparition (Spania, death metal) şi mulţi, mulţi alţii.

Ștefan Știucă&The Mob susţin un recital în "14th LANE", de la 19.30, iar la Green Hours Jazz Cafe, de la 19.00, avem un recital de jazz instrumental susţinut de "Symbiosis Quintet", din Budapesta.

Petreceri în Bucureşti, vineri 11 octombrie

Pentru că este vineri seara, dăm tonul şi la petreceri aşa că vă recomandăm, printre altele, "Nostalgia prezintă Cartierul Şucar", pe Strada Lipscani, de la ora 19.00, şi "PsyKronic", care se ţine în Club Fabrica, de la 22.00.

De asemenea, DJ-ul japonez ¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$U este principala atracţie a petrecerii din Club Control care începe de la ora 23.00. În acest caz vorbim despre un preţ al biletelor de 30 de lei, dacă tichetele sunt achiziţionate în avans, sau 50 de lei, dacă biletele sunt achiziţionate la faţa locului.

Expoziţii în Bucureşti, vineri 11 octombrie

Cum expoziţiile înseamnă evenimente de lungă durată, este greu să venim în faţa dumneavoastră cu propuneri noi faţă de zilele precedente, deci recomandăm, în continuare, "Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești", de la Palatul Şuţu, sau "Răsucirea. Triumful provinciei, amurgul imperiilor", de la Muzeul Naţional de Artă Contemporană.

Totuşi, curioşii pot descoperi astăzi şi "Omul Aman – Înscrisuri, marafeturi și alte fasoane", de la Muzeul Theodor Aman, sau "Arheologie digitală: Trecutul medieval al Bucureștiului dintr-o perspectivă ceramică", tot de la Palatul Şuţu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, vineri 11 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi