Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, vineri 25 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că vineri, 25 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 13:22

Piesa de teatru "Opera de trei parale" poate fi urmărită vineri, 25 octombrie, de la 19.00, la Teatrul Excelsior Piesa de teatru "Opera de trei parale" poate fi urmărită vineri, 25 octombrie, de la 19.00, la Teatrul Excelsior - zilesinopti.ro

Vineri, 25 octombrie, înseamnă o nouă zi de muncă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni. Totuşi, în condiţiile în care ne apropiem de sfârşitul de săptămână, începem să simţim nevoia unor ore libere.

Iar pentru cei care au curajul de a se bucura, deja, de câteva ore libere am decis să facem o selecţie de evenimente care v-ar putea interesa pentru vineri, 25 octombrie 2024, indiferent că vorbim de concerte, expoziţii sau piese de teatru.

Piese de teatru în Bucureşti, vineri 25 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Vineri, 25 octombrie 2024, la Centrul de Teatru Educațional Replika, de la ora 17.00, se joacă piesa "Trap", în regia lui Bogdan Georgescu, iar de la ora 18.30, la Teatrul Metropolis, avem piesa "Părinţi", de Diana Bădică şi în regia lui Cristian Ban.

De asemenea, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta, avem piesa "Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!", de la ora 19.00, la Teatrul Nottara - Sala George Constantin, avem piesa "Dincolo de tandreţe", iar la Teatrul Excelsior, de la ora 19.00, avem piesa "Opera de trei parale".

Concerte în Bucureşti, vineri 25 octombrie 

Vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 18.00, în Laminor Arena, sunteţi aşteptaţi la un concert susţinut de trupa "Thirty Seconds to Mars". Show-ul face parte din turneul intitulat "Seasons World Tour" şi vă reamintim că trupa îl are că solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar.

Pe de altă parte, la Ateneul Român, de la ora 19.00, are loc a 15-a ediţie a "Concertului Regal caritabil", iar de la ora 19.30, în 14th LANE, Diana Matei susţine un concert alături de membrii Tarafului Cleante.

Festivaluri în Bucureşti, vineri 25 octombrie 

În general, ziua de vineri aduce inclusiv festivaluri sau târguri în Bucureşti. De această dată, vineri, 25 octombrie 2024, la Bucureşti începe a XV-a ediţie a festivalului "Les Films de Cannes à Bucarest". Între 25 octombrie şi 3 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco, Cineplexx Băneasa, Cinema Muzeul Țăranului și la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, iubitorii de filme sunt invitaţi să urmărească o serie de filme renumite şi care au câştigat, de-a lungul timpului, premii importante la Festivalul de Film de la Cannes.

Altfel, în Quantic Pub, în perioada 25-26 octombrie, are loc a doua ediţie a Dirty Fest Bucureşti. Este vorba, de fapt, despre două recitaluri diferite oferite de formaţia Dirty Shirt, urmând ca în fiecare dintre cele două zile să avem câte un playlist diferit. Alături de Dirty Shirt îi puteţi urmări la lucru pe austriecii de la Kontrust, tunisienii de la Myrath, slovacii de la Heľenine OčiHeľenine şi pe autenticii June Turns Black.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, vineri 25 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi