Antena Meniu Search
x

Excursia pe munte a unui grup 50 de studenţi s-a încheiat cu moartea profesorului însoţitor şi rănirea unui tânăr

 Excursia pe munte a unui grup de 50 de studenţi şi un profesor s-a încheiat tragic, seara trecută! Bărbatul de 40 de ani care îi însoţea a căzut într-o prăpastie în masivul Făgăraş, în zona Vârfului Moldoveanu şi a murit.

Vezi și

 Excursia pe munte a unui grup de 50 de studenţi şi un profesor s-a încheiat tragic, seara trecută! Bărbatul de 40 de ani care îi însoţea a căzut într-o prăpastie în masivul Făgăraş, în zona Vârfului Moldoveanu, şi a murit.

Unul dintre tineri a încercat să-l ajute, dar s-a rănit şi el. Ceilalţi sunt teferi, din fericire. Au dat însă de urgenţă alarma iar 12 salvamontişti din Argeş şi Mureş au plecat pe munte în ajutor.

Elicopterul care a fost solicitat nu a mai putut ajunge în zonă din cauza vremii nefavorabile. Mai bine de patru ore a durat intervenţia salvatorilor, care abia noaptea târziu au reuşit să-i coboare în siguranţă pe turişti, la baza muntelui. Tupul fără viaţă al profesorului a fost recuperat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Excursia pe munte a unui grup 50 de studenţi s-a încheiat cu moartea profesorului însoţitor şi rănirea unui tânăr