Antena Meniu Search
x

Exercițiu de salvare a răniților, pe faleza din Constanţa

Accident pe faleza din Constanţa. Două maşini s-au lovit frontal, iar şoferul şi un pasager au fost grav răniţi. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare, care i-au scos pe răniţi din autoturisme.

de Redactia Observator

la 10.08.2019, 12:57

Vezi și

Accident pe faleza din Constanţa. Două maşini s-au lovit frontal, iar şoferul şi un pasager au fost grav răniţi. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare, care i-au scos pe răniţi din autoturisme. Din fericire, vorbim doar de un scenariu. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa a dat startul campaniei "Preţuieşte viaţa!", prin care vrea să atragă atenţia oamenilor asupra urmărilor tragice ale accidentelor, când nu sunt atenţi la volan ori circulă cu viteză prea mare. 

După apelul la 112, pompierii de la Descarcerare au ajuns în doar câteva minute. 

Echipa de salvatori a evaluat imediat situaţia.

După câteva minute, salvatorii reuşesc să ajungă la prima victimă. Pasagera de pe scaunul din dreapta, care nu purta centura de siguranţă. 

Este salvat apoi şi cel de-al doilea rănit

Turiştii şi localnicii, adulţi şi copii deopotrivă, care au asistat la demonstraţia de pe faleza comandamentului ISU Constanţa, s-au arătat impresionaţi.

În 2017, în România s-au înregistrat peste 8600 de accidente grave. 2000 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 8000 au fost răniţi grav.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România se află pe primul loc într-un clasament al ţărilor Uniunii Europene în ceea ce priveşte decesele din accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Exercițiu de salvare a răniților, pe faleza din Constanţa