Antena Meniu Search
x

Experiențe de vis pe lacul Firiza djn Baia Mare

Sunteţi pasionaţi de sporturi nautice, nu trebuie să mergeţi neapărat la mare ca să le puteţi practica. La doar 10 kilometri de Baia Mare, iubitorii de adrenalină pot face plimbări cu caiacul, hidrobicicleta sau placa de surf pe un lac de acumulare. Experienţa merită toţi banii, mai ales că peisajul îţi taie respiraţia.

de Redactia Observator

la 11.07.2020, 18:15

Vezi și
  • Piesaj de vis la lacul Firiza
  • O plimbare pe lac, 25 de lei

La 15 minute de Baia Mare, în mijlocul munţilor, luciul lacului Firiza este brăzdat de caiace, hidrobiciclete şi plăci de surf. Zeci de turiştii vin aici, în fiecare weekend, pentru a scăpa de agitaţia oraşului, dar şi pentru o porţie de adrenalină.

Experienţa de care pot avea parte, spun cei care au încercat plimbările cu caiacul sau paddle board-ul pe lacul Firiza, merită orice efort. Distracţia este asigurată de un club nautic care le pune la dispoziţie vizitatorilor atât ambarcaţiunile, cât şi un bar pe marginea lacului.

Eduard Erdei, reprezentant club nautic: Pentru unii este o experienta unica, iar pentru altii care vin foarte des fac asta periodic, ca si un fel de hobby, altii ca si un fel de sport si incearca toate ambarcatiunile pe care le avem aici.

Deşi caiacul şi paddle board-ul nu sunt considerate sporturi periculoase, nimeni nu poate intra pe pontonul de lansare fără vestă de salvare.

Pentru că în această perioadă trebuie să fim atenţi la regulile de protecţie, fiecare ambarcaţiune este dezinfectată după folosire. La fel şi vestele de salvare. O plimbare pe lac în mijlocul naturii costă 25 de lei pe oră, indiferent de ambarcaţiunea folosită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Experiențe de vis pe lacul Firiza djn Baia Mare