Antena Meniu Search
x

Explozie pe o stradă din Ploiești

Seară de coşmar pentru locuitorii unui cartier din Ploieşti.O stradă întreagă putea fi aruncată în aer de câţiva muncitori care voiau să repare un cablu subteran.

Vezi și

Seară de coşmar pentru locuitorii unui cartier din Ploieşti.O stradă întreagă putea fi aruncată în aer de câţiva muncitori care voiau să repare un cablu subteran. Erau atât de hotărâţi să sape, încât au uitat de teava principală de gaze. Au perforat-o fără probleme.

A urmat o explozie devastatoare şi un incendiu cu flăcări de câţiva metri. Pompierii s-au chinuit mai mult de trei ore să ţină focul departe de casele oamenilor.

Când au văzut limbile de foc, muncitorii au lăsat totul în urmă. Şi acest excavator cu care au provocat avaria şi pe care acum acest pompier îl foloseşte drept scut.

Focul a cuprins şi cablurile electrice de pe stâlpul de înaltă tensiune, şi chiar transformatorul, instalat la peste 3 metri. Un al treilea pompier îi ajută pe ceilalţi, ferit de un copac.

Din fericire niciun pompier n-a fost rănit în misiune. Şi localnicii au scăpat teferi. Doar doi muncitori care lucrau în locul în care s-a produs explozia au ajuns la spital.

Cu arsuri grave pe mâini şi pe faţă. Lucrau de şase ore să repare un cablu subteran. Şi în timpul săpăturilor au lovit magistrala de gaze cu excavatorul.

În cele din urmă, incendiul a fost stins, localnicii s-au întors la casele lor, dar şi-au petrecut noaptea fără gaze şi fără energie electrica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Explozie pe o stradă din Ploiești