Antena Meniu Search
x

O expoziție de mașini istorice a făcut furori pe faleza Dunării, la Moldova Nouă

O expoziţie de maşini istorice a avut loc în acest weekend pe faleza Dunării din Moldova Nouă. Peste 30 de colecţionari din întreaga ţară şi-au dus acolo bijuteriile pe patru roţi. Printre vedete, şi câteva Dacii vechi, dar în perfectă stare de funcţionare.

de Redactia Observator

la 14.09.2020, 23:15

Vezi și
  • Peste 30 de mașini au fost prezentate cu ocazia expoziției.

35 de vehicule istorice, printre care foarte multe Dacii autohtone, în perfectă stare de funcţionare, au putut fi admirate la expoziţia organizată pe faleza Dunării. Proprietari de autoturisme vechi au venit din toată ţara pentru a lua parte la eveniment.

Șofer: Vin de la Oradea şi am adus o Dacie 1300 din 1977. Ce e de știut e că e drumul inaugural la această mașinuță. Acum s-a refăcut integral și primii 300 de kilometri m-au adus tocmai la Moldova Nouă, la acest eveniment frumos. 

Șofer: Din Târgu Mureș am venit cu o Toyota Selica din 86. Eu sunt fan de mașini istorice vintage. Mai am una, e mai bătrână ca asta.

Andrei Rotaru, președinte Retromobil Club-Filiala Caraș-Severin: Suntem bucuroși că au răspuns invitației colegi de-ai noștri din Tulcea, din Bihor. E pentru prima dată când răspund așa prompt unei invitații și vin de la distanțe așa de mari.

O pasiune scumpă, maşinile vechi au atras o mulţime de curioşi care, deşi nu pot să investească în ele, îşi permit să le admire.

Scopul evenimentului auto a fost şi de a promova splendoarea peisajelor de pe Clisura Dunării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O expoziție de mașini istorice a făcut furori pe faleza Dunării, la Moldova Nouă